Biam i Zavarivanje Powered by Elektroda Zagreb

Komentari: 0

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma u terminu od 26. do 29. aprila 2022. održavaju se bienalni sajmovi: BIAM - 26. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE – 29. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentisani na primarne i sekundarne privredne delatnosti.

Glavni sponzor sajmova Biam&Zavarivanje je kompanija ELEKTRODA ZAGREB D.D., a partner kompanija DALEKOVOD d.d.

Kao takvi su idealna prilika za:

• predstavljanje i promociju novih tehnologija i sistema iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, merne tehnike, kontrole kvaliteta i antikorozivne zaštite

• okupljanje struke, direktni kontakt ponude i potražnje te povezivanje proizvođača, distributera, preduzetnika i investitora industrijskog sektora

• edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje

Zanimanje za sudelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posetitelja tako i izlagača, raste iz godine u godinu. Sajmovi su praćeni posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svetlo dana.

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organizovanje poslovnih sastanaka i susreta, sudelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posetitelja i medija.

Stručno prateći program

Izdvajamo već tradicionalni KORMAT, 25. međunarodno savetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu koji organizuje Hrvatsko društvo za zaštitu materijala.

Savetovanje će se održati online u sklopu sajmova Biam i Zavarivanje 26. i 27. aprila.

Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u saradnji sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje – Katedra za zavarene konstrukcije 27. aprila u paviljonu 9 organizuje seminar Koordinatori zavarivanja.

Školski dan – promocija strukovnih zanimanja

Za vreme sajmova BIAM i ZAVARIVANJE, 26. aprila, Tehnička škola Ruđera Boškovića (u sklopu projekta RCK Ruđera Boškovića) i Zagrebački velesajam organiziraju Školski dan – promociju strukovnih zanimanja.

Kao izlagači predstaviće se srednje škole i partneri u projektu, saradnici, kompanije i fakulteti.

Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresovanih te njihovog spajanja i interakcije.

Biam i Zavarivanje održat će se u paviljonima 8A i 9.

Radno vreme sajmova je od 10,00 do 18,00 sati.

Ulaz na sajmove je slobodan.

Sve dodatne informacije možete pročitati www.zv.hr

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti