Automechanika Frankfurt 2021. - Hibridni sajam

Komentari: 0
Fotografija od: Messe Frankfurt

Za sve one koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju sajmu Automechanika Frankfurt 2021. uživo, biće omogućeno da pristupe digitalno.

Fokus Automechanike Frankfurt 2021. biće na Digital Plus platformi - digitalnom umrežavanju i povezivanju učesnika iz svih delova sveta.

Pored mnogobrojnih funkcija koje platforma nudi, kao što su povezivanje sa drugim učesnicima (matchmaking), opcija chat-a i video poziva, pretraga izlagača, platforma nudi i učešće na pratećim događajima, konferencijama i radionicama.

Uz program stalnog profesionalnog razvoja na ovogodišnjem Automechanika Digital Plus sajmu, zadovoljstvo nam je što Vam možemo ponuditi platformu preko koje ćete imati priliku da saznate šta se dešava u industriji.

Kao i svake godine biće održana Automechanika akademija, Future Mobility park i radionica, a sve aktuelne teme biće obrađene u okviru Collision talk manifestacije.

Ove godine na sajmu prvi put će biti predstavljena zasebna proizvodna grupa Body & Paint i tom prilikom Automechanika Frankfurt 2021. će organizovati prvo internacionalno Body & Paint takmičenje u farbanju automobila.

Učesnici iz četiri zemlje u kojima se održava Automechanika predstaviće svoja umeća stručnom žiriju, a po jedan nacionalni pobednik će se plasirati u finale koje će se održati u Frankfurtu tokom sajma Automechanika Frankfurt Digital Plus 2021.

Sajam je pripremio i raznovrsan edukativni sadržaj.

Program uključuje radionice o karoseriji, farbanju i popravci vozila nakon sudara. Demonstraciju uživo popravke oštećenja nakon sudara će voditi FabuCar i Car Doctors (Autodoktoren).

Pored ove biće organizovano još 9 radionica u tri dana trajanja sajma (DEKRA, DAT, TAK, Carbon, Car-o-Liner, Wieländer + Schill, Saint Gobain, ZDK / TAK, BASF / Glasurit i Robert Bosch).

Obezbedite svoje mesto i besplatno se prijavite za učešće na ovogodišnjim digitalnim radionicama putem sajta:

www.automechanika.messefrankfurt.com

Najnovije informacije o sajmu Automechanika Frankfurt i pratećem programu, kao i informacije o ulaznicama, možete naći na zvaničnom sajtu sajma i kod zvaničnog zastupnika Zodax doo Beograd:

Telefon +381 11 3220 600
info@serbia.messefrankfurt.com
info@montenegro.messefrankfurt.com
info@macedonia.messefrankfurt.com
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti