Automechanika Frankfurt 2021.

Komentari: 0

Novi Digital Plus format

Ovogodišnje izdanje sajma Automechanika Frankfurt biće posebno, jer će se jednokratno odžati u “Digital Plus“ formatu. Pored tradicionalnog izlaganja na sajmu, fokus Automechanike Frankfurt 2021. biće na digitalnom umrežavanju i povezivanju učesnika.

Izlagači koji neće biti u mogućnosti da u Frankfurtu predstave svoje proizvode moći će to da učine uz pomoć digitalne platforme. Isto će se odnositi i na posetioce, koji će imati mogućnost da iz udobnosti svog doma ili kancelarije stupe u kontakt sa svim relevantnim kompanijama iz celog sveta.

Platforma će omogućiti učešće na pratećim događajima i konferencijama, direktnu komunikaciju između zainteresovanih učesnika - opciju chat-a i video poziva, pretragu izlagača, preuzimanje dokumenata, planiranje i ugovaranje sastanaka, povezivanje sa drugim učesnicima (matchmaking), opciju liste favorita programa, izlagača i ostalih sadržaja sajma, kao i mnoge druge opcije koje će olakšati i Vaše učešće učiniti još uspešnijim na sajmu Automechanika Digital Plus.

Zbog nemogućnosti održavanja ovogodišnjeg sajma u mnogo većem obimu, Automechanika Frankfurt je spremna da sledeće godine ponovo okupi sve svoje izlagače i posetioce širom sveta u novom terminu od 13.-17.09.2022. godine.

Najnovije informacije o sajmu Automechanika Frankfurt i pratećem programu, kao i informacije o ulaznicama i putnim aranžmanima, možete naći na zvaničnom sajtu sajma: www.automechanika.messefrankfurt.com

Za sve dodatne informacije, kao i pripremu posete ili izlaganja na navedenim sajmovima, možete kontaktirati firmu Zodax d.o.o. Beograd, zvaničnog zastupnika Frankfurtskog sajma za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Važno je spomenuti još dva sajma iz sektora mobilnosti i logistike koji se organizuju pod pokroviteljstvom Messe Frankfurt GmbH u Dubaiju ove godine, a reč je o sajmovima Automechanika Dubai i Hypermotion Dubai. Nakon godinu dana pauze, izlagačima se nudi mogućnost da svoje proizvode prezentuju na tržištu Srednjeg Istoka, koje ulaže u inovativne tehnologije i nudi velike mogućnosti. Automotiv tržište Srednjeg Istoka i Afrike je procenjeno na 61 milijardu dolara u 2018.

Prvi po redu održaće se sajam Hypermotion Dubai, vodeći sajam mobilnosti i inovativnih tehnologija u regionu Srednjeg istoka i Afrike, u periodu od 2. do 4. novembra 2021. godine u Dubaiju. Nakon toga uslediće vodeći sajam automobilske industrije Automechanika Dubai, koji je planiran da se održi u tradicionalnom obliku od 14. do 16. decembra ove godine. Strateški lociran sajam 2019. godine ugostio je oko 33.000 posetilaca i preko 1.900 izlagača.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti