AMPER 2023: Sajam pun energije i digitalnih tehnologija

Komentari: 0

AMPER je međunarodni sajam sa fokusom na elektrotehniku, elektroniku, automatizaciju, komunikacije, osvetljenje i bezbednosne tehnologije i najveći je te vrste u Češkoj i Slovačkoj.

Spada među najznačajnije događaje u svojoj oblasti u srednjoj Evropi.

29. sajam AMPER održaće se od 21. do 23. marta 2023. u Izložbenom centru Brno, u Češkoj.

Posetioci sajma predstavljaju globalnu mešavinu stručnjaka, profesionalaca iz industrije i stručne javnosti.

Organizatori sajma najvljuju jednu od najboljih manifestacija do sada, a garancije temelje na tradicionalno dobrim AMPER sajmovima i na veoma uspešnoj prošlosti.

Prošle godine na sajmu je učestvovalo 570 izlagača iz 27 zemalja i privuklo je preko 28 000 posetilaca.

Trenutno se predviđa da će AMPER 2023. premašiti ove brojke uz sve veće interesovanje međunarodnih izlagača i posetilaca.

Sajam takođe poklanja veliku pažnju obezbeđivanju sveobuhvatnog programa aktivnosti. Stručne konferencije, predavanja i radionice kako na čisto tehničke teme i standarde, tako i na teme orijentisane na međunarodnu trgovinsku saradnju i izvoz.

Šira javnost će svakako ceniti predavanja o energetskoj održivosti i samoodrživosti.

Tradicionalni projekti su ponovo deo dnevnog reda, uključujući AMPER SMART CITY, AMPER START UP i AMPER e-MOTION koji je najveća izložba elektromobilnosti u Češkoj.

ZLATNI AMPER konkurs za prestižnu nagradu za najkorisniji eksponat na sajmu ponovo će odati priznanje kompanijama koje su sposobne da dizajniraju i proizvedu novi, širom sveta konkurentan proizvod, koristeći inovativne aktivnosti istraživanja i razvoja.

Registracija je sada otvorena do 15. novembra 2022. Rezervišite svoje mesto na AMPERU ranije i iskoristite posebnu ponudu cena za izložbeni prostor.

Posetite zvaničnu web stranicu https://www.amper.cz/en. gde možete pronaći formular za prijavu, detaljne informacije o sajmu i kontakte sa članovima AMPER 2023. tima koji će vam rado pomoći.

Časopis Industrija, kao medijski partner ovog uvaženog evropskog sajma, i naredne godine će biti na licu mesta odakle ćemo vam preneti sve što treba videti i posetiti kada su u pitanju AMPER i grad Brno.

A sada je pravo vreme da organizujete ovaj put do Češke, jer u tom periodu godine, put do Brna je pet do šest sati vožnje, a svakako ima šta da se vidi.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti