Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara za manje od sat vremena

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara.

Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje.

Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju.

- Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar.

Verujemo da će direktna avio-linija doprineti snažnijem i efikasnijem umrežavanju zemalja u regionu, kao i većim mogućnostima za putovanja ka zapadnoj i severnoj Evropi.

Očekujemo veliko interesovanje putnika, naročito onih koji žele da putuju između Mostara i Evrope ili Severne Amerike, preko Beograda, glavnog čvorišta nacionalne kompanije Republike Srbije - izjavio je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

Iz Mostara, preko Beograda avionima Er Srbije putnici sada mogu brzo i udobno stići do Pariza, Diseldorfa, Ciriha, Amsterdama, Osla, Barselone, Kopenhagena, Larnake, Stokholma, Praga, Milana, Rima, Frankfurta, Istanbula, Venecije, Bolonje, Bukurešta, Krakova, Beča, Budimpešte, Hanovera, Štutgarta, Hamburga, Nirnberga, Brisela, Liona i mnogih drugih gradova.

Uvođenjem Mostara u mrežu, srpska nacionalna avio-kompanija je proširila broj regionalnih destinacija do kojih leti.

Tokom letnje sezone, Er Srbija će saobraćati između Beograda i čak 16 gradova bivše Jugoslavije.

Današnje uspostavljanje redovne linije između Mostara i Beograda, posle više od tri decenije, ocenjeno je kao veoma značajno i očekuje se da će pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu, prenela je Beta.

Karte koštaju od 56 EUR po smeru, odnosno od 104 EUR za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Izvor: eKapija

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti