3D LASERSKI SKENER VISOKE PRODUKTIVNOSTI POSTAJE DEO HEXAGON-OVOG UREĐAJA ABSOLUTE ARM

Komentari: 0

Proizvodno odeljenje Hexagon Inteligence je danas lansiralo RS6 laserski skener, vrhunski 3D laserski skener za novu generaciju Absolute Arm prenosnih sistema za merenje koji su lansirani 2018 godine. Ovaj novi skener nudi sakupljanje podataka na oblaku, sa izuzetno velikom gustinom tačaka, sa velikim brzinama i velikom preciznošću.

Skener RS6 pruža neuporediva poboljšanja u produktivnosti u odnosu na konkurentska rešenja kroz uvođenje SHINE – naprednog skupa algoritama koji omogućava skeneru RS6 da meri uz podešavanja najvišeg kvaliteta i preciznosti, bez smanjenja širine linije laserskog skeniranja ili brzine skeniranja slika u sekundi.

RS6 laserski skener može da se pohvali linijom skeniranja koja je 150 milimetara široka u srednjem rasponu, što predstavlja povećanje površine pokrivene svakim pokretom skeniranja veće od 30 procenata, u poređenju sa prethodnom generacijom laserskih skenera Absolute Arm. Skener takođe meri brže od svog prethodnika, uz trostruko povećanje brzine kadrova na 300 herca, što znači da se skeniranje može obavljati tri puta brže bez gubitka detalja tačaka na oblaku.

“Često je problem sa laserskim skenerima visokih performansi taj što se njihova reklamirana brzina akvizicije čini neverovatnom, ali kada njima merite u realnim uslovima, odredbe i uslovi zaista znače da performanse nisu naročito posebne”, kaže Anthony Vianna, menadžer proizvoda za sisteme Absolute Arm.

“Sa skenerom RS6, pružamo skener koji neće na ovaj način razočarati korisnika. Naša nova SHINE tehnologija znači da korisnici mogu vršiti skeniranje u punoj brzini sa punom širinom lasera sve vreme, na svim delovima.”

Ova nova SHINE tehnologija znači da je RS6 i bolji i lakši za korišćenje od konkurentskh skenera. Nema potrebe da se uče mnoge složene kombinacije podešavanja koje se odnose na preciznost i vrstu površine; sa SHINE-om, RS6 je stalno spreman za skeniranje bilo koje vrste materijala sa punom preciznošću, bez smanjenja broja slika u sekundi, širine linije skeniranja ili kvaliteta podataka.

Kao i RS5 laserski skener, i RS6 se može u potpunosti ukloniti sa ruke (arm) za samo nekoliko sekundi kako bi se omogućilo lakše rukovanje kada se ne koristi. Zahvaljujući njegovom inovativnom sistemu za montiranje koji se može ponavljati, skener se tada može ponovo montirati podjednako brzo i bez potrebe da se izvrši ponovna kalibracija kada se ponovo koristi funkcija skeniranja.

RS6 se takođe može pohvaliti jedinstvenom mrežom za lasersko ciljanje koja je dizajnirana da pojednostavi poravnanje pri merenju. U kombinaciji sa brojnim karakteristikama za korišćenje koje su ugrađene u modele nove generacije uređaja Absolute Arm, RS6 je fokusiran sa laserskom preciznošću na to da olakša bolje skeniranje.

“Ovo je uzbudljivo lansiranje zato što performanse skeniranja uređaja Absolute Arm sa 7-osa podižemo na sledeći nivo bez kompromitovanja njegovog korišćenja,” kaže Stephan Amann, poslovni direktor za opseg uređaja Absolute Arm.

“Želeli smo da pružimo skener koji omogućava svakom korisniku da hoda i meri ne vodeći računa o podešavanjima. Želimo da kvalitet podataka bude odličan, bez obzira na iskustvo korisnika”.

RS6 laserski skener je odmah dostupan za poručivanje od našeg lokalnog predstavnika Hexagon-a u celom svetu, pri čemu se prve jedinice šalju u avgustu 2019. Dostupan je za kupovinu kao kompletan system sa novim uređajem Absolute Arm sa 7-osovina, i kao nadogradnja za već kupljene sisteme uređaja Absolute Arm sa 7-osovina.

O PROIZVODNOM ODELJENJU INTELIGENCIJE HEXAGON-A

Hexagon je globalni lider na području senzorskih, softverskih i autonomnih rešenja. Koristimo podatke da bismo poboljšali efikasnost, produktivnost i kvalitet industrijskih, proizvodnih, infrastrukturnih, bezbednosnih i mobilnih apikacija.

Naše tehnologije oblikuju urbane i proizvodne ekosisteme tako da postaju povezaniji i autonomniji – osiguravajući skalabilnu, održivu budućnost.

Proizvodno odeljenje inteligencije Hexagon-a obezbeđuje rešenja koja koriste podatke iz dizajna i inženjeringa, proizvodnje i metrologije da bi proizvodnja bila bolja. 

Za više informacija, posetite hexagonmi.com.

Hexagon (Nasdaq Stokholm: HEXA B) ima oko 20.000 zaposlenih u 50 zemalja i neto prodaju od otprilike 3,8 milijardi evra.

Saznajte više na hexagon.com i pratite nas na @HexagonAB.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com HexagonMI.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti