Voda Aqua - premijerno na jesen

Komentari: 0

VODA AQUA je jedini profesionalni sajam u Sloveniji, koji se u potpunosti fokusira na vodu. Tematski je usmeren na opremu i usluge vezane za tretman industrijske vode, vode za piće i otpadne vode, upravljanje vodama, regulaciju i korišćenje, zaštitu voda i zaštitu od poplava, izgradnju i održavanjae vodne infrastrukture, vodenih objekata, itd.

Sajam će se održati od 2. do 4. oktobra 2018. godine na Gospodarskem razstavišču u Ljubljani.

Stručni sajam VODA AQUA će povezati proizvođače, uvoznike i distributere mašina, opreme, uređaja, alata i hemikalija koji se koriste u sektoru voda, a takođe će integrisati sve kompanije u vodoprivredi; komunalne kompanije, istraživačko-razvojne kompanije, obrazovne institucije, opštine, ministarstva i na kraju, ali ne i najmanje važne, finansijske institucije koje izdvajaju finansijska sredstva sektoru voda kroz sredstva i zajmove.

B2B sajam VODA AQUA je dizajniran tako, da obezbedi najbolju komunikaciju i saradnju među stručnjacima koji su uključeni u vodni sektor, koji se svakodnevno suočavaju sa dvojnim izazovima – zadovoljavaju zahteve svojih kupaca za održivim proizvodima i uslugama, poštujući standarde ekologije i zaštite životne sredine.

Sajam će im omogućiti da razumeju potrebe i brige drugih sektora privrede, sa kojima su blisko povezani i stvaraju za sve strane korisnih poslovnih odnosa.

Ciljna grupa posetilaca VODA AQUA sajma su direktori fabrika, menadžeri i inženjeri iz industrija krajnjih korisnika, menadžeri proizvodnje, vladini i opštinski zvaničnici, konsultanti i tehničari, komunalna preduzeća, arhitekti, urbanisti i projektanti, oblast podzemnih voda, obrazovne institucije, distributeri, prodavci, istraživači, itd.

Sajam će omogućiti posetiocima da osveže svoje stručno znanje, umreže i pronađu rešenja za postojeće i buduće probleme. Nudimo posetiocima mogućnost da učestvuju u t. i. Business Forumu, na kojem će eksperti diskutovati o ostvarenom napretku i izazovima pred nama u sektoru voda u Sloveniji i regionu.

Neka VODA AQUA radi posao za vaš uspeh, prisustvujte sajmu kao izlagač već danas!

Za više informacija posetite našu internet stranicu www.icm.si ili nas kontaktirajte na voda-aqua@icm.si.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti