U SREDIŠTU AUTOMATIZACIJE INDUSTRIJE HRANE I PIĆA

Komentari: 0

Naš tim inženjera pomaže vam da poboljšate poziciju na tržištu, konkurentnost, diversifikujete proizvode i ostvarite sledljivost lanca isporuke.

Kao odgovor na trenutne izazove u sektoru hrane i pića Omron-ovi proizvodi povećavaju sigurnost, poboljšavaju kvalitet proizvoda i štite reputaciju brenda.

Naša rešenja za automatizaciju procesa vizuelne inspekcije i integrisane robotike rezultiraju boljim operativnim maržama i bržim vremenom odziva na tržišne promene.

Rešenja za vizuelnu inspekciju

Ugled vašeg brenda kao proizvođača je ključan ali na njega mogu negativno uticati mnogi faktori.

Efikasna i integrisana automatizacija postrojenja može igrati vodeću ulogu u smanjenju broja skupih i štetnih opoziva proizvoda.

Omron sistemi vizuelne inspekcije široko se koriste u sektoru hrane i pića i mogu nadzirati većinu aspekata proizvodnje, pružajući proizvođačima priliku da uoče problem na vreme.

Ovi napredni sistemi čitaju i proveravaju kodove u bilo kojem formatu tokom celog proizvodnog procesa, od sirovina, primarnih, sekundarnih i tercijarnih pakovanja, pružajući poverenje tokom procesa agregacije.

Integrisana robotika kao osnova za fleksibilnu proizvodnju

Na tradicionalnoj liniji za proizvodnju hrane i pića postoje brojna područja koja mogu imati koristi od robotike.

Industrijski roboti pružaju sigurno, fleksibilno i higijensko rešenje za širok spektar primena.

U rukovanju sirovinama lako se obavlja odabir, orijentacija i postavljanje, a u sekundarnom području postavljanje pakovanja u određene i optimizovane obrasce (Pick&Place).

Sve se izvedi brzo, precizno i efikasno.

U zavisnosti od zahtevanih kriterijuma kao što su korisni teret, brzina i okruženje mogu se primeniti brojna robotska rešenja.

Paralelni ili Delta roboti najprikladniji su za brže aplikacije sa malom nosivošću dok je SCARA idealan za sporije linije ali sa većom zahtevanom težinom opterećenja.

Na kraju, zglobni roboti ili roboti sa šest osa koriste se tamo gde je potrebna veća spretnost i veća nosivost.

MIKRO KONTOL
Vase Pelagića 30
11000 Beograd
tel.+ 381 11 3699080, 3699939
www.mikrokontrol.rs

 

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti