Trgovinski sajam Indonezije ove godine virtuelno - Registracija i poseta sajmu besplatni

Komentari: 0

Trgovinski sajam Indonezije (TEI) jedna je od najvećih godišnjih trgovinskih izložbi u Aziji. Na Sajmu se predstavlja širok spektar indonezijskih premijum izvoznih proizvoda i usluga. Kroz povezivanje investitora i izlagača doprinosi se poboljšanju izvoznih prerformansi Indonezije.

Prošlogodišni TEI posetilo je oko 42.796 posetilaca iz 136 zemalja. Broj posetilaca porastao je u odnosu na 2018. godinu za 28.39 %. U 2019. godini sajam je ostvario transakcije u vrednosti od 10,96 mlrd USD. Top pet proizvoda koji su zadobili najveće interesovanje su prerađena hrana, sirovo palmino ulje, kafa i papirni proizvodi.

Ovogodišnji 35. TEI biće moguće pratiti putem virtuelne platforme koja je dizajnirana da spoji izlagače i poslovne ljude iz celog sveta.

Posetioci će moći da virtuelno obiđu štandove i da putem četa ostvare komunikaciju sa izlagačima i predstavnicima kompanija.

Osim same mogućnosti pristupa i oblaska sajma, posetioci će moći da isprate ceremonije otvaranja i zatvaranja, poslovne dogovore, forum/seminar, poslovno savetovanje i regionalnu diskusiju.

Ambasada Indonezije poziva čitaoce i pretplatnike poslovnog portala eKapija da pristupe trgovinskom sajmu Indonezije i ostvare kontakte sa izlagačima.

Besplatna registracija se može obaviti putem linka www.tradexpoindonesia.com.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti