TP Strojevi d.o.o. - Sinonim za kvalitet

Komentari: 0

Kompanija TP Strojevi d.o.o. se bavi novim i polovnim mašinama za obradu metala. Uspeh u poslovanju temeljimo na dugogodišnjem iskustvu gospodina Ivice Perića u metalnoj industriji (direktor Prvomajske Raša od 1985. godine). U Zagrebu se nalazi naš prodajno-proizvodni prostor površine 1 000 m². Konstantno beležimo rast i razvoj u poslovanju, te smo u 2016. godini postali zastupnici brandova: Amada, SteelTailor, Style, YCM i Syil.

Drugi segment našeg poslovanja čine proizvodnja i prodaja tračnih pila za obradu metala. Široki spektar proizvoda plasiramo na domaće i evropsko tržište.

Uz proizvodnju i prodaju trakastih testera, te zastupanja renomiranih proizvođača mašina za obradu metala, delatnost preduzeća predstavlja i prodaja polovnih CNC alatnih mašina za obradu metala.

AMADA 

Više od 50 godina ekonomske efikasnosti i visokih performansi

Amada Grupa s gotovo 8 000 zaposlenih i cca 2 milijarde evra godišnjeg prometa, predstavlja pionira proizvodnih rešenja koja postižu najviši stupanj ekonomske efikasnosti i produktivnosti, sa minimalnim štetnim uticajem na životnu sredinu.

Tehnologija rezanja bila je sastavni dio kompanije od samog osnivanja i čini jedan od glavnih stubova kompanije. Razvoj i proizvodnja mašina i listova za tračne testere, stvaraju jedinstvenu sinergiju.

Godišnji prihod od više od 270 miliona evra u tehnologiji rezanja je bez premca u industriji. 

Kontinuirani razvoj mašina i materijala zahteva još novije listove za rezanje. Nadalje, novi listovi zahtevaju raspone performansi koji su pokrenuti razvojem mašina.

Amada je uvek u mogućnosti ponuditi najbolje i ekonomski efikasno rešenje listova za tračne pile za vaše potrebe. Naš testni program čini vaš uspeh merljivim i transparentnim. Pozivamo vas da se sami lično uverite.


 

STYLE 

Style CNC Machines je inovativan holandski proizvođač tokarilica i glodalica. Kompanija je multidisciplinarna te se razvoj i proizvodnja, uključujući sisteme upravljanja, ostvaruju unutar kuće.

Klijentima takođe nudi kontinuiranu i pouzdanu uslugu servisa. Kombinacijom svih aspekata ističe se kao svestrani igrač u sektoru mašinogradnje. Style je vrlo dinamična organizacija, usmerena na kupca.

Pristupačni i inovativni

Svakog dana, Style angažuje svoje zaposlene, kao i kupce, u razvoju naprednih i efikasnih mašina u proizvodnji pojedinih komada i malih serija. Štaviše, Style ima oštro oko za dizajn. Mašine su opremljene Style-ovim jedinstvenim upravljanjem, koje čini tokarilice i glodalice dostupnim stručnjacima u metalnoj industriji, a može se proširiti nizom složenih funkcija za iskusne CNC operatere.

Za manje od jednog dana obuke, možete započeti obradu Style mašinama.


 

SYIL ADAL 
U suradnji sa kompanijom Syil, u mogućnosti smo vam ponudimo vertikalne obradne centre s rasponom x-osi 600mm – 1 500mm. Prednosti ovih mašina su ekonomičnost, pouzdanost i cenovna dostupnost.

YCM 

Ovlašćeni smo zastupnici kompanije YCM (Yeong Chin Machinery) za područje Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te smo u mogućnosti ponuditi celokupnan asortiman CNC alatnih mašina:

• Vertikalni obradni centri

• Tapping centri

• Horizontalni obradni centri

• Tokarski centri

• borverzi

STEEL TAILOR 

OvlašĆeni smo zastupnici kompanije SteelTailor za područje Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, te smo u mogućnosti da vam ponudimo celokupnan asortiman rešenja za rezanje plazmom.

POLOVNE ALATNE MAŠINE

Uz proizvodnju i prodaju trakasti h testera, te zastupanja renomiranih proizvođača mašina za obradu metala, delatnost preduzeća predstavlja i prodaja polovnih CNC alatnih mašina za obradu metala.

Polovne mašine puštamo u rad u našem pogonu, te iz trenutne ponude izdvajamo:

- CNC vertikalni obradni centar DMG DMU 50 V, 1998., X/Y/Z: 500/380/380 mm, Heidenhain Mill Plus, 15.000 rpm, SK40.

- CNC vertikalni obradni centar Matsuura V.Plus 800, 2003., X/Y/Z: 800/550/500 mm, Matsuura G-tech 840Di, 20.000 rpm, BT40

- CNC univerzalni obradni centar Deckel Maho DMC 60 U RS4, 1999., X/Y/Z: 600/700/600 mm, Heidenhain Mill Plus, HSK63, 6 paleta (630 x 500 mm).

TP Strojevi d.o.o. | TP Machines Ltd.

Adresa: Dužice 1, 10000 Zagreb, Hrvatska | Skladište: Samoborska cesta 145,

10090 Zagreb; Hrvatska
Tel/Fax: +385 (0)1 / 3373 – 962 | Mob: +385 (0)98 / 441 – 225 |

Web: www.tp-machines.com | Email: info@tp-machines.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti