STEZANJE RADNIH DELOVA - NE DAJTE KOROZIJI NIKAKVE ŠANSE

Komentari: 0

Nova ručna stega osnovne linije KONTEC KSC3 je važan dobitak u procesnoj pouzdanosti za korisnike.

Njeno niklom prevučeno osnovno telo štiti od korozije i habanja, pri čemu povećava područja upotrebe.

Kada je reč o procesno pouzdanom stezanju radnih komada i mašinskoj obradi obradnih delova i gotovih delova, CPC KSC stega s centralnim stezanjem se je potvrdila kao veoma efikasan svestrani alat.

Stručnjak za nove stezne uređaje SCHUNK predstavlja naslednika koji ni na koji način nije inferioran u smislu pouzdanosti i preciznosti.

Niklom prevučeno osnovno telo novog uređaja takođe nudi optimalnu zaštitu od korozije. Kao rezultat toga sada može da se koristi čak i u zahtevnim sredinama, na primer u okruženju s visokom vlažnošću.

Njen izuzetno ravan dizajn i poboljšane interferentne konture osiguravaju optimalnu pristupačnost, posebno za 5-osnu mašinsku obradu.

Time se optimizuje korišćenje mašinske sobe. Još jedna prednost za pouzdanost procesa je njeno zatvoreno vreteno.

Njen ograđeni dizajn sa boljim pražnjenjem opiljaka preko bočnih žlebova štiti od prljavštine i smanjuje troškove održavanja.

S obzirom da je njeno ležište zaštićeno od poigravanja, stega ima odličnu tačnost ponavljanja do +/- 0,01 mm i tako omogućava visokopreciznu mašinsku obradu kako prve tako i druge strane samo jednim uređajem za stezanje.

Fleksibilan u kombinaciji

Stega s centralnim stezanjem je 100-procentno kompatibilna s prethodnim KSC modelom i može da ga zameni bez bilo kakvih izmena u programu.

Njen jedinstveni raširljivi opseg sistema, vrhunske čeljusti i njihova jednostavna zamena pomoću samo dva vijka omogućavaju da se ovaj multitalenat fleksibilno prilagodi za nove zadatke stezanja u samo nekoliko koraka.

Pored toga, njegov interfejs VERO-S, koji dolazi kao standard, omogućava da se KCS3 kombinuje s fleksibilnim SCHUNK stacionarnim modularnim sistemom za držanje alata i držanje radnih delova, što rezultira širokim spektrom opcija stezanja.

KONTEC KSC3 je dostupan u veličinama 80, 125 i 160.

Zbog efikasnog prenosa sile, radni komadi se drže sigurno uz snagu stezanja do 35 kN.

SCHUNK Intec GmbH
Spann- und Greiftechnik
Friedrich-Schunk-Straße 1
A - 4511 Allhaming
Tel. +43-7227-22399-0
Fax +43-7227-21099
info@at.schunk.com
www.schunk.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti