SPREMITE SE ZA SAJAM GRAĐEVINARSTVA - OD 24 - 27. APRILA 2023. NA BEOGRADSKOM SAJMU

Komentari: 0

Građevinska delatnost, jedna od najvažnijih grana domaće privrede, povezana je sa više od 30 privrednih delatnosti, čije proizvode koristi ili kao sredstvo za rad, ili materijal za izgradnju i ugradnju u građevinske objekte, te se građevinska industrija visoko kotira u privredi Republike Srbije u poslednjih nekoliko decenija, i beleži konstantan rast.

Na 47. međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, koji će se održati od 24. do 27. aprila 2023. godine će biti prikazani svi segmenti građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Sajam će ponuditi najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.

Ova specijalizovana manifestacija građevinske industrije pružiće uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu, koji se svake godine sve više integrišu u građevinsku sferu, ostvarujući najsmelije ideje budućnosti. Inovacije donose pozitivan pomak i ekonomsku dobit, povećavaju konkurentnost među građevinskim kompanijama, a kupcima i korisnicima usluga donose zadovoljstvo i mogućnost novih primena.

Sajma građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pružiti podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji. Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 47. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće još jedna mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

Podsticaj privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bio je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva.
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti