SITRAIN – Trening za Industriju

Komentari: 0
Fotografija od: Siemens

Sitrain, Siemens-ov trening centar za obuke iz oblasti industrijske automatizacije i pogonskih tehnologija postoji u više od 60 zemalja širom sveta, između ostalih i u Srbiji. U okviru Siemens Sitrain trening centra u Srbiji, angažuju se predavači sa Beogradskog univerziteta , kvalitet predavanja je izuzetno visok i u skladu sa normama koje propisuje globalna Sitrain strategija.

Koncept obuka koje se održavaju u okviru Siemens Sitrain trening centra je fokusiran na hands-on vežbe, kako bi polaznici stekli što više praktičnih znanja. Osim obuka za najpopularnije Siemens proizvode (Simatic, TIA-PORTAL), organizujemo i specijalizovane obuke za specifične zahteve polaznika.

Važno je napomenuti, da ukoliko nismo u mogućnosti da obezbedimo adekvatnu obuku u Srbiji, možemo je svakako ponuditi potencijalnim polaznicima u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji na engleskom jeziku. Po završetku svih naših Sitrain obuka dobija se zvanični Siemens Sitrain sertifikat, i to kao dvojezični, na srpskom i engleskom jeziku.

Iz ponude naših obuka mogli bismo izdvojiti one koje smatramo najinteresantnijim za polaznike:

• ST-SERV1, ST-PRO1 – kursevi za održavanje i programiranje Simatic kontrolera u Step 7 softveru.

• TIA-PORTAL kursevi – TIA-MICRO1, TIA-PRO1,– kursevi za programiranje Simatic kontrolera u TIA-PORTAL okruženju. Ovo su veoma interesantni i traženi kursevi jer TIA-PORTAL platforma pokriva kompletan portfolio Simatic kontrolera – S7-1200, ET-200SP, S7-1500, S7-300 i S7-400.

• ST-BWINCCS – kurs za Siemens-ov SCADA softver WinCC

• PCS7 sistemski kurs –dvonedeljni kurs u našoj ponudi, gde se polaznici osposobljavaju za rad i programiranje Siemens DCS sistema PCS7.

Ovo su samo neke od obuka u okviru ponude Sitrain-a Srbija. Pored ovoga, u okviru Sitrain trening centra se obavljaju i obuke za rad sa raznim Siemens alatima, softverima i opremom – Simaris Design Software i Simaris Configuration Basic za dimenzionisanje srednjenaponskih i niskonaponskih mreža i opreme, Sizer i Starter softveri za rad sa frekventnim regulatorima, TIA-Selection Tool alat za izbor opreme iz celokupnog proizvodnog programa Siemens industrijske opreme, itd.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakvu vrstu obuke, konsultacije ili pomoći u vezi Siemens-ove opreme, biće nam drago da vam pomognemo. 

Siemens d.o.o. Beograd

Divizije Digitalna fabrika i Procesne industrije i pogoni
Radoja Dakića 7
Tel: +381 11 20 96 096
Web: www.siemens.rs/sitrain
E-mail: sitrain.rs@siemens.com 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti