Serbia Business Run: Prva u seriji poslovnih trka uskoro u Novom Sadu - Još uvek traju prijave!

Komentari: 0

U četvrtak, posle posla, 11. oktobra u Novom Sadu biće održana prva trka za zaposlene i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji – Serbia Business Run.

Svi novosađani, bilo da su sportski aktivni ili samo žele da se dobro zabave sa svojim kolegama sa posla mogu da se prijave. Ovo je prvi put da Novi Sad ima trku za zaposlene.

Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja.

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini, ali je događaj otvoren za sve iz Srbije i regiona. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Prijavite se i pokažite koja je kompanija u Novom Sadu najbrža!
http://www.serbiabusinessrun.com/novisad/

Serbia Business Run je serija trka na 5 km, koje se održavaju u najvećim poslovnim centrima Srbije i predstavljaju najveći i najvažniji tim bilding događaj u našoj zemlji.

U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3500 učesnika iz više od 300 kompanija. Tokom 2019. godine cilj je da serija poslovnih trka okupi više od 10 hiljada zaposlenih iz 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti