Sastanak PKS i mešovitih komora i poslovnih udruženja u Srbiji o poslovanju u uslovima pandemije

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

U petak 27. novembra biće održan sastanak Privredne komore Srbije sa predstavnicima mešovitih komora i poslovnih udruženja u Republici Srbiji, a s ciljem definisanja aktivnosti koje su od interesa za sve zainteresovane strane, saopštio je Slovenački poslovni klub.

- Razmena informacija od privrednog značaja i pružanje podrške privrednicima u realizaciji poslovnih aktivnosti, posebno u svetlu novonastalih okolnosti izazvanih pandemijom bolesti Kovid -19, predstavljaju izazov za nastavljanje saradnje koja će pružiti i dodatni impuls aktivnostima u radu Saveta mešovitih komora, osnovanog 2016. godine.

Teme planiranog sastanka odnosiće se, između ostalog, i na definisanje aktivnosti koje bi predstavljale osnovu za lobiranje ka novoformiranoj Vladi Srbije, probleme u poslovanju u uslovima Kovid krize i međusobno informisanje o zajedničkim aktivnostima - navodi se u saopštenju.

Slovenački poslovni klub pozvao je svoje članice da pre sastanka iznesu probleme sa kojima se suočavaju i da daju predloge i sugestije u smislu mera i aktivnosti za koje smatraju da bi bile od značaja za poslovanje vaše kompanije i privrede uopšte.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti