Sajmovi wire i Tube ponovo u akciji

Komentari: 0

Najznačaniji svetski sajmovi za industriju cevi, žica i kablova, wire i Tube, nakon 4 godine pauze uzrokovane pandemijom biće održani od 20. do 24. juna 2022.

Iščekivanje je veliko, a stručnjaci iz gotovo svih segmenata industrije će tokom pet dana sajma u Diseldorfu moći da vide tehnološke inovacije, razgovaraju licem u lice sa kolegama iz celog sveta, i uživaju u društvenom aspektu sajma i nakon što se zatvore kapije.

Direktna komunikacija i lična razmena su posebno važni nakon dugog perioda bez fizičkih okupljanja.

Kako bi omogućili nesmetano održavanje sajma, organizatori su ukinuli ograničenje u broju posetilaca, neće se proveravati digitalni sertifikati o vakcinaciji i testovima i neće biti obavezno nošenje zaštitnih maski.

Automatizovani sistem prečišćavanja vazduha sa HEPA filterima i 60.000 mesta za uzorkovanje omogućuje najviši mogući kvalitet vazduha u halama. Ukinuta je mera digitalne registracije i karantina prilikom ulaska u Nemačku, dok graničnoj policiji ipak treba priložiti dokaz o primljenoj vakcini, preležanom kovidu ili negativnom testu.

Preko 35 godina se inženjeri i stručnjaci iz oblasti metalske i elektroidustrije, energetike, automobilske i građevinske industrije, okupljaju na događaju broj jedan za industriju cevi, žica i kablova.

Ove godine će više od 1.700 izlagača iz 57 zemalja predstaviti brojne inovacije i nove mašine, ali i rastući broj održivih rešenja u oblasti elektromobilnosti, digitalizacije i industrije 4.0. Teme održivosti, energetske efikasnosti i očuvanja resursa biće u centru pažnje, i to ne samo u halama već i na predavanjima u konferencijskom delu sajma i na wire & Tube Expert Meeting forumu.

Više od 1.000 kompanija se do sada prijavilo za izlaganje na wire 2022, na prostoru od 53.000 m2. Vodeći svetski sajam kablovskog sektora će predstaviti mašine za proizvodnju i završnu obradu kablova, alate procesne tehnologije i pomoćne materijale, kao i materijale, žice i kablove posebne namene.

Uz to će biti predstavljene inovacije u oblasti merne, upravljačke i regulacione tehnike. Po prvi put će biti prikazani gotovi proizvodi iz tradicionalnog segmenta kao što su opruge, zavrtnji i ekseri, zajedno sa mašinama za njihovu proizvodnju.

Paralelno će se održati Tube, globalni sajam broj 1 za sve u industriji koji proizvode cevi, koji ih obrađuju ili upotrebljavaju. 735 izlagača iz 44 zemlje na 40.000 m2 će predstaviti mašine za proizvodnju cevi, sirovine alate, pomoćne materijale, kao i prateću mernu, upravljačku i regulacionu tehniku.

Prethodno izdanje ovih sajmova je u aprilu 2018. okupilo 72.086 profesionalaca, donosilaca odluka i investitora iz čak 135 zemalja.

Novitet u 2022. će biti forum wire & Tube Expert Meeting u hali 1, gde će međunarodni stručnjaci će preneti iskustva iz svojih kompanija i predstaviti svoje mašine, sisteme i najnovije proizvodne metode. Učešće na ovim sastancima je besplatno uz obaveznu registraciju na web stranici sajma. Uz to će pod nazivom ecoMetals biti organizovane vođene ture za posetioce, koje će prikazati tehnologije sa naglaskom na održivost, energetsku efikasnost i očuvanje resursa.

Za više informacija i planiranje posete sajmovima Tube i Wire 2022 posetite zvanične stranice www.tube-tradefair.com odnosno www.wire-tradefair.com ili se obratite zvaničnom zastupstvu sajma Diseldorf u Beogradu, firmi ProExpo d.o.o. putem telefona 011 2659 210 ili mejlom na info@proexpo.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti