RENEXPO® po prvi put u Severnoj Makedoniji

Komentari: 0

Međunarodni sajam RENEXPO® po prvi put u Severnoj Makedoniji otvara svoja vrata poslovnim liderima, donosiocima odluka, lokalnim i međunarodnim stručnjacima za obnovljivu energiju, upravljanje vodama i upravljanje čvrstim otpadom sa više od 50 međunarodnih i domaćih izlagača.

Tokom 3. i 4. decembra 2019. godine RENEXPO® će u saradnji sa relevantnim državnim agencijama i poslovnim partnerima održati 6 konferencija i okruglih stolova.

RENEXPO® je registrovano zaštitno ime kompanije REECO International, organizatora izložbi i konferencija širom Evrope.

Od 1997. REECO International i REECO Gmbh bili su pioniri čiji je cilj bio utrti put ka snabdevanju energijom zasnovanom na obnovljivim izvorima energije, promovisati nove mogućnosti za otpad i vodu i integrisati energetski efikasna rešenja.

Sajmovi RENEXPO® postali su prepoznatljiv brend na Zapadnom Balkanu od 2014. godine, kada se prva izložba održala u Beogradu i Sarajevu.

Izložio je relevantne strane kompanije sa svojim naprednim tehnologijama i okupio zainteresovane strane u pronalaženju mogućnosti za saradnju, ulaganje i inoviranje na ovom visoko potencijalnom tržištu.

Najvažniji događaji RENEXPO® su konferencije i okrugli stolovi na kojima vladini službenici, kreatori politike, članovi diplomatskog kora, industrijski lideri i investitori promovišu svoje interese, udružuju snage u zajedničkim poduhvatima i oblikuju buduće trendove.

To je jedinstveno mesto gde možete direktno kontaktirati potencijalne partnere i pronaći informacije iz prve ruke. Uz široku mrežu REECO-ovih saradnika iz regiona i inostranstva, svaki sajam RENEXPO® je predodređen za uspeh.

Pošto je ovo prvi sajam RENEXPO® u Severnoj Makedoniji, mnoge strane kompanije su zainteresovane da pokažu svoje tehnologije i uspostave partnerstva sa lokalnim preduzećima i institucijama.

Takođe bi šira javnost bila zainteresovana da se informišu o mogućim održivim rešenjima za energetske potrebe Severne Makedonije i pitanja zaštite životne sredine.

Teme, okrugli stolovi i diskusije na našim sajmovima su veoma relevantni za kvalitet života stanovnika Severne Makedonije i direktno utiču na ekonomski razvoj čitavog regiona.

Nadamo se da ćemo se videti na RENEXPO® NMK 2019 u hotelu Aleksandar Palace, Skoplje

REECO® International

REECO® International je deo REECO grupe, koja je od svog osnivanja 1997. godine organizovala preko 100 sajmova, konferencija, seminara i radionica sa preko 20.000 kvalifikovanih učesnika.

Od 2013. godine REECO® International veoma uspešno organizuje sajmove i konferencije u regionu Zapadnog Balkana i jedna je od prvih kompanija koja pruža konsultantske i marketinške usluge.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti