Poziv kompanijama da učestvuju na Poslovnom forumu u Mariboru

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Međunarodni B2B poslovni forum SEE MEET 2018 biće održan u Mariboru 10. i 11. oktobra. Skup predstavlja odličnu priliku za uspostavljanje novih poslovnih veza između kompanija jugoistočne i severozapadne Evrope.

U fokusu će biti poljoprivreda, prerađivačka industrija, digitalizacija i ICT, energetska efikasnost… Privrednike iz Srbije predvodiće delegacija PKS.

SEE MEET organizuje Mariborska razvojna agencija u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski razvoj i tehnologiju Slovenije, agencijom SPIRIT Slovenija i drugim partnerima.

U 2017. godini učestvovalo je više od 100 kompanija, održano 1.300 sastanaka i dogovoren veliki broj novih poslova.

Učesnici iz Srbije mogu se pohvaliti sa dva ugovora o saradnji i jednim osnovanim predstavništvom u Mariboru, uz podršku PKS i Štajerskog tehnološkog parka.

Više informacija na adresi www.seemeet.si.

Registracija učešća do 07.09.2018. na www.futurallia.com/seemeet/2018/portail/demandeinfo.aspx.

Članice PKS, zahvaljujući partnerstvu Komore sa organizatorima skupa, plaćaju nizu cenu kotizacije. Prilikom registracije navesti PKS kao lidera delegacije, kako bi ostvarili pravo na popust.

Za više informacija i podršku pri registraciji možete kontatirati dr Danicu Mićanović (M: 066 875 1054, E: danica.micanovic@pks.rs) ili Ivanu Putnik (M: 066 875 1158, E: ivana.putnik@pks.rs).

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti