POWERIT KONFERENCIJA 2022. u organizaciji Schneider Electric HUB

Komentari: 0

Schneider Electric Hub organizuje dvodnevnu PowerIT online konferenciju koja je namenjena svim zainteresovanim predstavnicima IT zajednice.

Konferencija PowerIT se održava 20. i 21. septembra i ovo je druga po redu IT konferencija koju organizuje Schneider Electric Hub, jedna od najvećih IT kompanija u Srbiji.

Ovogodišnji PowerIT biće posvećena nekim od najaktuelnijih tema današnjice, poput:

• Energetika

• Informacione tehnologije

• Testiranje i prodaja softverskih rešenja

Konferenciju će otvoriti legendarni Dylan Beattie sa predavanjem „Sockets, Sparks, and Magic Smoke: Trapping Lightning In Rocks Until They Start To Think “.

Schneider Electric Hub sa velikim brojem timova i preko 900 zaposlenih, raste i razvija se u modernom novosadskom IT okruženju i ponosan je član bogate IT zajednice.

Konferencija kao što je PowerIT izuzetna je prilika da svoje znanje, iskustvo i veoma usku ekspertizu približe zajednici.

Jedan od ciljeva PowerIT konferencije je da vas virtualno ugosti i motiviše da pronađete predavanje koje će vam proširiti vidike i dati inspiraciju.

Ako ste od onih koji vole da čuju nešto novo, ali i nešto poznato predstavljeno kroz drugačiji pristup – PowerIT je mesto gde želite da budete 20. i 21. septembra!

Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem linka, gde možete naći sve potrebne informacije: https://www.se.com/rs/sr/work/campaign/local/power-it.jsp

O kompaniji Schneider Electric Hub

Naš razvojni centar – Schneider Electric Hub – bavi se istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u oblasti elektroenergetike i unapređenjem modernih infrastrukturnih sistema.

Okupljamo veliki broj stručnjaka iz svih oblasti, a pre svega iz oblasti energetike i računarstva. Razvijamo ADMS softver – Advance Distribution Management System, najnapredniji softver koji obuhvata veliki broj različitih analitičkih funkcija za efikasno praćenje, upravljanje, dizajn i optimizaciju rada elektrodistributivnih mreža.

U našem Hub-u razvijamo i AGMS (Advance Distribution Gas System), a od ove godine i smart metering i srodna grid edge rešenja, Grid Asset Management kao i Microgrid rešenja. 

www.se.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti