Pošta Srbije i kompanija DHL potpisale krovni sporazum o saradnji

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i generalni direktor DHL Express Srbija Fion Heriot potpisali su danas krovni sporazum o saradnji koji podrazumeva partnerstvo u nekoliko Poštinih projekata.

- Siguran sam da će Pošta biti još uspešnija, učeći od DHL-a koji ima veliko iskustvo u poštanskom saobraćaju - dodao je Đorđević.

On je naveo da su paketomati prva od četiri ključne oblasti saradnje sa DHL i najavio uvođenje pametnih paketomata koji su namenjeni za zgrade i ličnu upotrebu.

Pošta će izgraditi veliki logistički centar u saradnji sa firmama Mobtel-PTT i PMC-inženjering, podsetio je Đorđević, te će i u oblasti logistike imati dosta da nauči od DHL.

- Treća oblast u kojoj želimo da radimo, a što će se verovatno i najbrže ostvariti, jeste mogućnost da se usluge DHL-a obavljaju u poštama Srbije - rekao je Đorđević.

On je istakao da je Printing centar Pošte u prethodne dve godine opremljen novim mašinama i da ima veći kapacitet, te da će zajedno sa DHL u oblasti štampe moći da iznese zajedničku ponudu na svetskom tržištu.

- Aplikacija Pošte će uskoro da poživi i verujem da će DHL u njoj pronaći svoje mesto - rekao je Đorđević.

Izvor: Beta

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti