Peter Drucker Forum 2022

Komentari: 0
Fotografija od: © Global Peter Drucker Forum 2022

Međunarodna menadžerska konferencija „Peter Drucker Forum“, koja je posvećena filozofiji Petera Drukera i svake godine se organizuje u Beču, održaće se 17. i 18. novembra 2022. godine u palati Hofburg.

Izazovi sveta koji se transformisao zahtevaju da lideri i menadžeri ciljaju više i razmišljaju kreativnije nego do sada.

Pre pola veka Peter Druker je izložio: Učinak modernog društva zavisi od učinka njegovih institucija, preduzeća, univerziteta, bolnica, istraživačkih instituta, sindikata, vlade i drugih civilnih organizacija, koje obavljaju njegove osnovne funkcije. A učinak ovih institucija zavisi od učinka njegovih ljudi.

Forum poziva sve zainteresovane da se pridruže u razmišljanju o tome kako pokrenuti preduzetnički duh u pogledu sveukupnih inovacija, menadžerskih, tehničkih, socijalnih i političkih.

Govornici i učesnici konferencije će predstaviti svoje ideje u okviru tema: novi prioriteti (poslovanje kao i do sada nije više dovoljno), usađivanje novog osećaja svrhe u različite discipline i industrije, artikulisanje pozitivne vizije u suočavanju sa krizom, zajedničko rešavanje problema na visokom nivou u cilju projektovanja globalnog preokreta u učinku.

Registracija učesnika je počela, a više o programu možete saznati OVDE. Popusti se mogu ostvariti za registraciju do 4. septembra, kao i u periodu od 5. septembra do 31. oktobra. Od 1. novembra počinje da važi puna cena za učešće u dvodnevnoj konferenciji. 

 

Izvor: www.eurocommpr.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti