OBO - Profesionalcima od profesionalaca

Komentari: 0

OBO je zaštitni znak partnerstva između proizvođača i projektanata. Svojim obimnim programima obuke i seminara, OBO podržava projektante stručnim znanjem iz prve ruke. Pored teoretskih osnova, uključena je i praktična primena znanja. Konkretni primeri primene i izračunavanja zaokružuju ovu ponudu znanja.

Pod motom "OBO. To je ono sa čime eksperti rade" OBO je vodeći proizvođač na tržištu za:

VBS. Sistemi za spajanje i pričvršćivanje:

razvodne kutije, kablovske uvodnice, sistemi stezaljki za prirubnice, stezaljke i sistemi šina i šrafovska i tiplovska roba.

TBS. Sistemi za zaštitu od atmosferskih i sklopnih prenapona:

sistemi uzemljenja, sistemi za izjednačavanje potencijala, sistemi za zaštitu od atmosferskih pražnjenja (gromobrani), sistemi zaštite od prenapona.

KTS. Sistemi nosača kablova:

montažni sistemi, sistemi nosača kablova (regali), sistemi mrežastih nosača kablova, sistemi lestvičastih kablovskih nosača, sistemi za nošenje svetiljki, modularni (Baukasten) sistemi, VA – sistemi od nerđajućeg čelika.

BSS. Sistemi za zaštitu od požara:

Klase zaštite kod protivpožarnih prodora su S30, S60, S90 i S120, sistemi nosača kablova za održavanje funkcionalnosti su ispitani po strogim zahtevima DIN 4102, i poseduju sve sertifikate za klase E30, E60 i E90.

LFS. Sistemi za vođenje kablova:

sistemi instalacionih kanala, parapetnih kanala, sistemi instalacionih stubova.

UFS. Sistemi podnog razvoda:

sistemi za ugradnju u betonsku košuljicu, sistemi za ugradnju u ravni sa betonskom košuljicom, sistemi za ošupljene i duple podove, podne kutije, prateći pribor.

EGS. Sistemi ugradnih uređaja: 

utičnice, prekidači, tasteri, za jaku i slabu struju.

OBO nudi praktična i lako izvodljiva rešenja za instalatere kao i za najveće projekte u izgradnji industrijskih i drugih sistema, a kvalitet OBO proizvoda potvrđen je brojnim znakovima kvaliteta i atestima od strane GS i VDE, sve do UL odobrenja.

Kvalitet na koji se možete osloniti, atestiran je prema DIN EN ISO 9001.

OBO BETTERMANN d.o.o.

info@obo.rs

www.obo-bettermann.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti