OBO Bettermann dozne: Prvi izbor kada se želi efikasan rad

Komentari: 0

Priključne kutije i kutije za uređaje za uzidnu montažu i šuplje zidove, svoju primenu nalaze u prihvatanju ugradnih jedinica uređaja, kao što su utičnice i prekidači za svetlo, ali se primenjuju i kao priključne kutije za ožičenje provodnika i raspodelu električne energije.

Ovakve dozne su bile jedan od najprepoznatljivijih proizvoda OBO Bettermann, zbog svog kvaliteta i efikasnosti upotrebe.

Kao rezultat stalnog usavršavanja i odgovora na zahteve korisnika, potpuno nova familija priključnih kutija, za uzidnu montažu kao i šuplje zidove, je ugledala svetlost dana.

Nove dozne su praćene brojnim inovacijama čiji je cilj bolji, brži i efikasniji rad u različitim uslovima.

OBO priključne kutije za uzidnu montažu su prava stvar za sve koji vole da rade efikasno.

Dostupne su u više različitih varijanti i ističu se brojnim inovacijama proizvoda, od kojih su neke patentirane.

To znači da su korisnici spremni za svaki izazov ugradnje na gradilištu.

Inovativni detalji proizvoda pojednostavljuju instalaciju kablova i cevi, olakšavajući rad na svakom gradilištu.

Jedan od tih detalja je svakako novi tip bajonet brave koji omogućava jednostavno i brzo spajanje kutija, bez prethodne pripreme ili postavljanja dozni u određeni položaj.

Na prednjoj strani kutije se nalaze 4x3 prostora za vijke, kojima se postiže da se instalirani uređaj uvek može montirati u pravi položaj, čak i ako postavljanje dozne nije 100% pravilno.

Nova OBO serija kutija za šuplje zidove pruža odlučujuću prednost ugradnje na gradilištu.

OBO kutije za šuplje zidove dostupne su kao kutije za uređaje, priključne kutije uređaja, kutije za elektroniku i zidne utičnice – i kao standardne kutije i kao hermetičke varijante.

Ponuda je zaokružena inteligentnim asortimanom dodataka.

Sa brojnim patentiranim i dobro osmišljenim detaljima proizvoda, potpuno revidirani i prošireni portfolio osigurava da se instalacija kablova i cevi može izvesti još efikasnije i bezbednije.

Jednostavno se instaliraju u zidove sa tankim oblogama, a postoje i dozne konstrukcione dubine 35 mm namenjene za zidove male debljine.

Prostor za vijke u rasporedu 2x3 omogućuje uravnoteženu i efikasnu instalaciju.

Posebne nepropusne varijante koje imaju membranske ulaze napravljene od termoplastičnog elastomera (TPE), omogućavaju instalaciju kablova i cevi bez alata.

Obe vrste dozni dolaze sa obeleženim ulazima za cevi M20/M25, i napravljene su od bezhalogene plastike.

Poseban tip dozni koje se ističu po svojoj primenjivosti i inovativnosti su elektronske kutije za ošupljene zidove HE 74-L.

Nepropusna kutija sa TPE ulazima i skrivenim terminalom od TPE stvara dodatni prostor za ožičenje elektronskih komponenti. Inovativni skelet dizajn dodatnog instalacionog prostora obezbeđuje veoma visoku fleksibilnost.

Elektronske kutije za šuplje zidove mogu se instalirati čak i u vrlo ograničenom prostoru.

OBO Bettermann dozne, kao i druge proizvode iz grupe industrijskih instalacija možete pronaći na web stranici www.obo.rs, ili ih pogledati u našim prostorijama u Staroj Pazovi.

OBO BETTERMANN d.o.o.
22300 Stara Pazova,
Evropska 2, Srbija
Tel: +381 (0) 22 21 50 346
E-mail: info@obo.rs
www.obo-bettermann.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti