Najveći start-ap centar u centralnoj i istočnoj Evropi otvara svoja vrata u Beču

Komentari: 0
Fotografija od: Copyright: Anna Rauchenberger Sleva na desno (Thomas Polak (Uniqa), MarkusWagner (i5invest), Eveline Steinberger-Kern (BlueMinds Group), Dominik Greiner (CamouflageVentures),Hassen Kirmaci (weXelerate)

Najveći start-ap centaru centralnoj i istočnoj Evropi „weXelerate“ otvara svoja vrata 1. septembra 2017. godine. Inovativni eko sistem smešten je u poslovnoj zgradi „Design Tower“ u Beču na 4 sprata i 9.000m2.

Uskoro će nekoliko stotina najboljih start-ap preduzeća u Evropi usko sarađivati sa svetskim rukovodećim kompanijama, zajedničkim poduhvatima, inkubatorima, uslužnim i distributivnim partnerima i investitorima, kao i mentorima iz kompanija „Uber“, „Google“, „Siemens“, „Cisco“, „N26“ i drugih.

Već poznata preduzeća austrijske start-ap scene biće locirana u centru, između ostalih „Speedinvest“, „i5invest“, „BlueMindsFactory“, „Wearedevelopers“, „3TS“ i mnoga druga, a preko 100 prijavljenih partnera uključuju „Andritz“, „Wüstenrot“, „Uniqa“, „ORF“, „Kurier“, „WhatAVenture“, „Blockchain Institute Vienna“, „Global IncubatorNetwork“ i mnoge druge.

Centar će biti otvoren 365 dana u godini, sedam dana u nedelji, 24 sata dnevno, sa ciljem da unapredi inovativni proces u oblastima bankarstva, osiguranja, energije i infrastrukture, industrije 4.0, medija i mobilnosti, i tehnologija kao što su veštačka inteligencija i botovi, blockchain, internet zaštita i internet stvari.

„Primili smo stotine prijava iz čitavog sveta od start-ap preduzeća koja žele da iskoriste jedinstvenu priliku i učestvuju u unapređenju razvoja“, izjavio je izvršni direktor „weXelerate“ HasenKirmači (HassenKirmaci).

www.wexelerate.com

 

Izvor: 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti