MEĐUNARODNI SAJAM INDUSTRIJE 2022.- CELJSKI SAJAM OD 5 – 8. aprila 2022.

Komentari: 0

Najznačajniji proizvođači, nosioci ključnih robnih marki i pružaoci usluga u oblasti alatničarstva, mašinogradnje, industrijske plastike, industrijske automatizacije, robotike, zavarivanja i rezanja, materijala i komponenti, kao i naprednih tehnologija, vraćaju se na Međunarodni sajam industrije.

Događaj će se održati od 5. do 8. aprila 2022. godine na sajmu u Celju.

PO ODZIVU IZLAGAČA, PREDVIĐA SE BOGATA SAJAMSKA MANIFESTACIJA

Međunarodni sajam industrije je najveći i najznačajniji sajam ovih delatnosti u CEE regionu.

Na sajmu će biti prisutni svi koji u ovoj oblasti igraju bitnu ulogu u Evropi i šire, a i koji žele da zaključe nove poslove za svoje proizvode i usluge.

Biće predstavljene svetske novosti koje je, zbog velike vrednosti, izuzetno teško videti drugde.

Osim izuzetno bogatog izložbenog programa, obećava se i kvalitetan prateći stručni program.

SVAKI DAN SAJMA BIĆE NAMENJEN POJEDINAČNOM TEMATSKOM PROGRAMU

Tokom sva četiri dana sajma odvijaće se brojna predavanja i obuke uz učešće stručnih i kompetentnih govornika.

Prvog dana sajma, Mašinski fakultet Univerziteta u Mariboru pripremiće dva stručna predavanja na temu značaja optimizacije proizvodnih sistema i uticaju kolaborativnih poslova na proizvodni sistem.

Drugi dan je posvećen tehnici zavarivanja i zavarivačima.

U sklopu Dana tehnike zavarivanja odvijaće se i tradicionalno državno takmičenje zavarivača (teorijsko i praktično testiranje), na kom će najbolji i najspretniji imati mogućnost da se dokažu. Istovremeno odvijaće se stručna predavanja o aktuelnoj tematici: materijali i zavarljivost, postupci zavarivanja, automatizacija i robotizacija, kao i industrijske aplikacije.

Četvrtak na sajmu odvijaće se u znaku alatničarstva.

U okviru Dana alatničarstva, koji organizuje TECOS – Razvojni centar alatničarstva Slovenije, glavni gost susreta biće dr Paskal Bilbow, rukovodilac centra Plastics Innovation Center 4.0 na Institutu Institute for Plastics Processing (IKV) iz Univerziteta RWTH u Ahenu.

Taj dan doći će na red svi koji rade na održavanju, jer će Mašinski fakultet Univerziteta u Ljubljani održati događaj posvećen najaktuelnijim izazovima industrijskog održavanja.

Poslednji dan sajma odvijaće se sa naglaskom na industriju plastike.

Glavni događaj dana odvijaće se pod sloganom Plastika nije problem, već rešenje! i biće podeljen na četiri tematska sklopa.

U okviru njih, govornici će se dotaći tematike termoplastičnih materijala, biopolimera i recikliranja, kompozitnih materijala koji se zasnivaju na duroplastičnoj matrici, preradi elastomernih materijala i regulatornih mera EU za preradu plastike.

Za više informacija o sajmu posetite www.ce-sejem.si

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti