LANTEK CAD/CAM - OBJEDINJENA PLATFORMA ZA PROGRAMIRANJE CNC PROBIJAČICA, PLAZMI, LASERA, VODENOG MLAZA

Komentari: 0

Lantek je globalni lider u tehnološkim (CAD/CAM) i organizacionim (ERP) softverskim rešenjima za industriju obrade lima

Kao svetski lider u prihodima, broju klijenata i rasprostranjenosti mreže tehničke podrške, kompanija se može pohvaliti sa preko 18 700 klijenata širom sveta o kojima se brine stručno osoblje u 21. kancelariji u 15 zemalja. Softverski moduli Expert, Flex3D, Workshop, Integra i Replica omogućavaju širok spektar integracionih opcija od upravljanja CNC mašinama do implementacije kompletnih ERP sistemskih rešenja.

Kroz višedecenijsku stratešku saradnju sa proizvođačima mašina iz celog sveta, Lantek je obezbedio kompatibilnost sa preko 1 200 različitih modela CNC mašina za probijanje, lasersko sečenje, plazma sečenje, gasno sečenje, sečenje vodenim mlazom, bušenje i glodanje. Podržane su praktično sve CNC platforme, bez obzira na starost, geografsku udaljenost ili veličinu proizvođača.

Lantek Expert 

Lantek Expert Punch&Cut je najpopularniji i najrasprostranjeniji CAD/CAM softverski paket kompanije. Čak i u najosnovnijim verzijama Lantek Expert sistema, korisnicima je omogućeno da pored osnovne funkcije programiranja CNC mašina, vode tačnu evidenciju zaliha repromaterijala, potrošnih elemenata, kao i korisnih ostataka u procesu proizvodnje.

Lantek Expert poseduje sistem za proračunavanje troškova izrade proizvoda i kao takav predstavlja nezamenjiv alat u svim uslužno orijentisanim firmama. Sve ove funkcije čine Lantekove softverske pakete izuzetno konkurentnim i isplativim rešenjima za planiranje i kontrolu proizvodnje.

Pored postojećih funkcija, Lantek Expert sistem je moguće opremiti dodatnim modulima za razvijanje 3D modela kao i posebno interesantnim Duct modulom sa bazom gotovih i najčešće korišćenih elemenata u industriji ventilacionih sistema.

LOKALNA TEHNIČKA PODRŠKA & OBUKA

Koplas pro je generalni zastupnik kompanije Lantek za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Tehničko osoblje je licencirano i stručno osposobljeno od strane proizvođača softvera. Samostalno sprovodi tehničku podršku, instalaciju softvera, usaglašavanje tehnoloških parametara sa mašinama kao i obuku tehnologa i operatera.

Uz licencu se isporučuje i kompletna dokumentacija na srpskom jeziku. Tim za tehničku podršku redovno učestvuje na trenažnim seminarima koje Lantek organizuje jednom godišnje u tehnološkom parku grada Minano, Alava, Španija.

Na tržištu je aktivno 60 različitih licenci koje našim korisnicima omogućavaju jednostavan, brz i efikasan pristup programiranju CNC mašina za obradu lima. Stalno unapređujući svoja postojeća znanja, Koplas pro vodi računa da održi visok nivo znanja kako svojih servisera tako i klijenata.

Tim povodom smo i organizovali četvorodnevni seminar ''Tehnologije CNC probijanja lima'', održan tokom decembra 2016. godine u sedištu Koplas pro u Novoj Pazovi. Na seminaru sa 87 učesnika iz 41. kompanije, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima Lantek Expert Punch sistema.

Učesnicima je bilo omogućeno da učestvuju u radu radionice ''Programiranje CNC probijačica'' gde su mogli da se uvere u mogućnosti i udobnost softerskog paketa Lantek Expert II Punch u simuliranim proizvodnim uslovima. Naši demonstratori su prikazali kompletan tehnološki proces od izrade i uvoza gotovih DXF/DWG crteža, preko obrade kontura i zadavanja tehnologije do izrade NC koda.

KOPLAS grupa je regionalni lider u distribuciji novih tehnologija za obradu lima, cevi i profila. Grupa je nastala 1994. godine u Trzinu a u Srbiji smo prisutni od 2002. godine. Do danas smo prodali i pustili u rad preko 950 mašina, od čega 260 na teritoriji Srbije.

Pružamo tehničku i tehnološku podršku u garantnom i van garantnom roku.

lantek@koplas.co.rs | +381 (0) 22 323 598 | +381 (0) 62 272 065 |

Petar Lisica, CAD/CAM tehnička podrška

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti