Konferencija OIE SRBIJA 2024 ove godine održaće se 23. i 24. septembra

Komentari: 0

Konferencija OIE SRBIJA 2024, koja je postala tradicionalno okupljanje svetske, regionalne i domaće elite u oblasti zelenog poslovanja, ove godine održaće se 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Zbog velikog broja prijava koje su stigle poslednjih dana promotivnog perioda i molbi da se ovaj period produži, Udruženje OIE Srbija donelo je odluku da promo period produži do 1. avgusta.

„Za uplate do 1. avgusta, ne samo prijave, važe promotivne cene koje iznose 350 evra plus PDV, dok je cena kotizacije za članove do 1. avgusta 300 evra”, navode iz Udruženja OIE Srbija.

Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama možete pronaći OVDE.

Konferencija OIE SRBIJA 2024 će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama energetske tranzicije u Srbiji i regionu, novinama koje donose pobednici aukcija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategijama.

I ove godine, četvrte zaredom kako se konferencija održava, govornici su ključni akteri u stvaranju regulatornih okvira, lideri međunarodnih finansijskih institucija, vodeći bankari, direktori i vlasnici kompanija koji se bave zelenim razvojem, trgovci električnom energijom i pravni stručnjaci.

Svi učesnici konferencije biće pozvani na OIE SRBIJA party, nezaboravnu žurku gde se stvaraju neformalni kontakti, poslovne i prijateljske veze.

Izvor: Energetski portal

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti