IFAM – INTRONIKA – ROBOTICS 2024. Stručni sajmovi za naprednu industriju

Komentari: 0

IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS - stručni sajmovi za naprednu industriju, koji se organizuju svake godine u Ljubljani na Gospodarskom razstavišču u organizaciji ICM d.o.o. i ovaj put održati će se u terminu od utorka 13. do četvrtka 15. februara 2024.

IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS sadrže u svojoj platformi promocije, segmente izlaganja u segmentima (IFAM) automatizacije, mehatronike, senzorike, vision sistema, proizvodne informatike, veštačke inteligencije, IoT, segmente profesionalne i industrijske elektronike (INTRONIKA) kao što su kablovi, metrike, sistemi napona i u segmentu (ROBOTICS) robotike za industriju izlagački program obuhvata još servisne robote / kobote, mobilne robote i drugu prateću opremu za robote u industriji.

Na prošlim stručnim sajmovima IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS 2023. izlagalo je 74 direktnih izlagača iz sedam (7) država i predstavilo se 19 stranih izlagača, na ukupno preko 7.000 m2 (bruto) izložbenog prostora.

Od svih izlagača 88 % ih je bilo zadovoljnih upitom za njihove proizvode kao i usluge koje su nudili na sajmovima. 0d 3.222 stručnih posetioca 90 % na sajmu odlučuju sami u preduzećima.

Sve statističke podatke, koje firma ICM d.o.o. navodi, su revizorski proverene od strane revizorske kuće CENTREXSTAT, koja je zvanični revizor od strane UFI (svetske sajamske zajednice sa sedištem u Parizu).

Na sajmovima IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS 2024. već je prijavljeno više od pedeset izlagača (50), koji, pored Slovenije, dolaze još iz zemalja Austrije, Nemačke, Poljske, Srbije i Hrvatske.

Pored spomenute platforme promocije za sledeću priredbu organizator proširuje aktivnosti u okviru platforme edukacije i networking-a. Tako se već vrše pripreme za stručne prezentacije i predavanja u okviru poznatog Business forum-a.

Business forum, će započeti svoje aktivnosti sa keynote spikerima, pa onda se nastavlja sa prezentacijama.

Business forum je organizator premestio u halu B, gde je, po novom, urađen i glavni ulaz/izlaz za sve posetioce stručnih sajmova.

Cilj organizatora je da stručnim posetiocima ponudi preko trideset (30) prezentacija i stručnih predavanja iz oblasti;

- Industrija 4.0 i 5.0

- Automatizacija u agroindustriji

- Održivi razvoj u industriji

- Veštačka inteligencija

- Mobilni roboti i koboti

- drugo

Zbog jako dobrog odaziva stručne javnosti, kao i samih izlagača, i ove godine planiramo organizovati stručnu izložbu '3D printing’ kao i ’3D Forum' u okviru Business foruma.

Novina na sajmu je da uvodimo B2B Matchmaking - prostor, gde će stručni posetioci, izlagači i drugi učesnici biti u mogućnosti da preko online platforme dogovaraju sastanke za vreme sajmova. Time će svi dobiti više mogućnosti i vremena za networking.

Sajmovi IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS su pravo mesto za susret sa vašim poslovnim partnerima i to na domak vaše firme - zato vas ljubazno pozivamo, da stavite termin sajma u vaš kalendar i započnete aktivnosti kao izlagač na stručnim sajmovima ili kao stručni posetilac.

Dobro nam došli ! 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti