HANOVER MESSE 2022. - od 30. maja do 02. juna

Komentari: 0
Fotografija od: Hannover messe

Zbog trenutne situacije vezane za covid pandemiju, Deutsche Messe AG će vodeći svetski sajam industrijskih tehnologija organizovati od 30. maja do 2. juna.

Novi termin pruža sigurnost u planiranju za izlagače i posetioce sajma.

Deutsche Messe AG je u bliskoj saradnji sa odborom izlagača HANNOVER MESSE i partnerskim udruženjima VDMA (Udruženje nemačkih proizvođača mašina i postrojenja) i ZVEI (Centralno udruženje za elektroindustriju) doneo odluku da se HANNOVER MESSE 2022 pomeri na nove datume: 30. maj – 2. jun.

Sajam je prvobitno bio planiran za april.

„Zbog kontinuirano visokog broja novozaraženih u Nemačkoj i mnogim okolnim zemljama, zajedno sa našim izlagačima smo doneli odluku da pomerimo HANNOVER MESSE.

Prošla godina je pokazala da su letnji meseci najbolji za održavanje velikih događaja tokom pandemije. Trenutno ne možemo da predvidimo da li će situacija sa covid-19 pandemijom biti bolja do aprila.

Novi termin našim klijentima i partnerima pruža najveću moguću sigurnost u planiranju, kako bi svoje inovacije i rešenja mogli da predstave na najvažnijem industrijskom sajmu u svetu“, izjavio je dr Jochen Kockler, izvršni direktor Deutsche Messe AG.

Početkom juna, HANNOVER MESSE će biti prvi veliki industrijski događaj u svetu u 2022.

Fokus sajma na digitalizaciju i održivost će stimulisati inovativne i efikasne pristupe proizvodnji i zaštiti klime.

Ovogodišnja izložba će trajati četiri dana jer je kalendar izložbenog centra u Hanoveru veoma popunjen tokom juna.

U 2023. će se HANNOVER MESSE vratiti svom uobičajenom petodnevnom rasporedu u aprilu.

„Prava je odluka da se HANNOVER MESSE pomeri na kasniji datum i da sačekamo višu stopu vakcinacije, što je u interesu izlagača i posetilaca sajma.

Kasniji datum takođe povećava šanse da sajam okupi širu publiku na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Sektor mašinstva i fabričkog inženjeringa predstaviće se u Hanoveru kao faktor koji kroz tehnologiju omogućava zaštitu okoline i digitalizaciju.

Ovaj sektor će takođe nastupiti kao korisnik i pružalac rešenja u oblasti najsavremenijih tehnologija za umrežavanje i inteligentnu proizvodnju“, kaže generalni direktor VDMA Thilo Brodtmann.

Volfgang Veber, predsednik Upravnog odbora ZVEI dodaje: „HANNOVER MESSE je najvažniji industrijski sajam na svetu za naša preduzeća, tako da je novi datum pravi izbor s obzirom na trenutne okolnosti.

Mi smo uvereni da ćemo na leto doći do veće publike zainteresovane za Industriju 4.0 i njen doprinos održivosti.

Kroz inovativna rešenja u oblastima automatizacije, digitalizacije, elektrifikacije i energetske efikasnosti, elektro- i digitalna industrija vodi industrijsku tranziciju ka klimatski neutralnoj cirkularnoj ekonomiji.

Želimo da najširoj mogućoj publici pokažemo kako ovaj put može izgledati, jer samo ako radimo zajedno možemo savladati ovaj izazov.

HANNOVER MESSE nudi savršeno okruženje za ovo“.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti