ENERGETSKI IZAZOVI – SRBIJA I SVET

Komentari: 0

11. međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, 02-03. Novembra 2022.

Od prethodnog sajma energetike na Novosadskom sajmu, dogodile su se značajne promene na globalnom nivou, koje su u velikoj meri uticale na energetski sektor u gotovo svim državama Evrope i doprinele teško predvidivoj energetskoj budućnosti u Srbiji i svetu.

Izvesno je da sledi period velikih izazova, prevashodno u energetskom sektoru, a neki od odgovora na te izazove, potražićemo na Međunarodnim danima energetike i investicija na Novosadskom sajmu.

U fokusu stručnih tribina i panela biće teme posvećene energetskoj efikasnosti i uštedi električne energije, a u kontekstu rasta cena energenata na globalnom nivou.

Uz to, biće reči o aktuelnim temama iz oblasti obnovljivih izvora energeije, upotrebi solarne energije, stanju u vetroindustriji i drugim aktuelnim pitanjima iz oblasti javnih politika, regulative i finansiranja.

Pozivamo Vas da nam se u sredu 02. i četvrtak 03. novembra, pridružite na 11. Međunarodnim danima energetike i investicija te kao izlagač ili učesnik na panelu doprinesete da se sagledaju svi elementi trenutnih izazova u kojima se nalazi privreda i društvo u Srbiji ali i u širem regionu.

Uz izložbeni deo manifestacije, u kojem se predstavljaju firme, institucije i lokalne samouprave sa projektima u oblasti energetike, u kongresnom segmentu ćemo kroz kvalitetne razgovore obraditi najaktuelnije teme, uz učešće vodećih eksperata iz zemlje i inostranstva.

Nadamo se da ćemo i u ovim okolnostima, provesti dva kvalitetna dana na Sajmu u razgovoru o pomenutim temama i da ćemo sa Sajma otići sa novim i boljim planovima za održiviju energetiku.

11. Međunarodne dani energetike i investicija Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Udruženja za obnovljive izvore energije.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti