EMUS - VIŠE OD OPREME!

Komentari: 0

EMUS zastupa vodeće proizvođače u području 3D optičkih merenja, hemijske analize, NDT opreme i potrošnog materijala.

Za svaki pojedini uređaj u portfelju, EMUS osigurava podršku nakon prodaje, od instalacije preko održavanja do servisa.

Naša stručnost i iskustvo u ovim područjima omogućuju nam da pružimo usluge i rešenja koja su prilagođena specifičnim potrebama klijenta.

EMUS tim stručnjaka posvećen je pronalaženju najboljeg rešenja za svaki pojedinačni zahtev klijenta, i nudi visoku razinu podrške kroz sve faze poslovanja.

EMUS pruža rešenja za kontrolu kvaliteta prilagođenu potrebama Vaše laboratorije ili proizvodnji.

Kao firma koja ceni inovativnost i teži stalnom unapređenju, EMUS je stalno u potrazi za novim tehnologijama i inovativnim rešenjima u svojoj industriji.

To omogućava klijentima da imaju pristup najnovijim i najnaprednijim rešenjima i tehnologijama.

U ČEMU VAM MOŽEMO POMOĆI

Ako se suočavate sa izazovima u proizvodnji povezanim s metrologijom, hemijskom analizom, računarskim vidom ili analizom materijala, EMUS ima stručnost i rešenja koja će Vam pomoći.

Naša kompanija specijalizovana je za pružanje saveta i rešenja za ova područja i možete verovati da ćemo Vam pomoći savladati sve prepreke s kojima se možete suočiti .

PARTNERI

EMUS ima snažna partnerstva s vodećim proizvođačima u industriji, što nam omogućuje da našim klijentima ponudimo najbolje u visokokvalitetnim mernim sistemima i uslugama.

EMUS sarađuje sa renomiranim svetskim proizvođačima, poput CGM (IBR potrošni materijali), IBG (IBR oprema, eddy current testing) i Comet Yxlon (Portabilni i kabinet Xray), čiji se proizvodi koriste u različitim industrijama i služe za kontrolu kvaliteta bez razaranja.

Bruker Alicona je partner EMUS-a u području 3D opti čkog merenja geometrije i hrapavosti .

Bruker Alicona uređaji koriste najnoviju tehnologiju i omogućuju brzu, preciznu analizu i 3D merenje forme, geometrije i hrapavosti .

GNR Italy, lider u području analize materijala i mehaničkih svojstava, takođe je EMUS-ov partner. GNR Italy nudi širok spektar uređaja za hemijsku analizu, ali i strukturna ispitivanja materijala.

Affri tvrdomeri je još jedan partner EMUS-a, specijalizovan za merenje tvrdoće materijala.

Uređaji kompanije Affri tvrdomeri su vrhunski i omogućuju brzo i precizno merenje tvrdoće različitih materijala.

Bilo da trebate rešenja u metrologiji, merenju hrapavosti , hemijskoj analizi, obradi slike ili karakterizaciji materijala, naš tim stručnjaka je tu da Vam pomogne pronaći pravo rešenje za Vaše specifične potrebe. 

EMUS d.o.o.
Oreškovićeva 1A, Zagreb
products@emus.hr
00385 99 5349774

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti