EKSPERT U PROIZVODNJI MAŠINA ZA PESKARENJE

Komentari: 1

Kompanija STEM d.o.o. ima 28. godina dugu tradiciju u tehnologiji peskarenja sa jedinstvenim ciljem da razvije i proizvede mašine za peskarenje i tretman površina (čišćenje, matiranje, shot peening, stress peening, ogrubljavanje i drugo) vrhunskog kvaliteta.

Sedište kompanije STEM je u Novoj Gorici, gde se odvija projektovanje i proizvodnja mašina za peskarenje. Pored glavne kancelarije i proizvodnje u Novoj Gorici, STEM poseduje još dva proizvodna pogona, jedan za proizvodnju manjih standardnih mašina i drugi za proizvodnju mašina najvećih dimenzija.

Vodeći princip kompanije je stalno istraživanje tehničkih i tehnoloških zahteva tržišta kako bi se ostvario vrhunski kvalitet tretiranih površina, uz racionalnu potrošnju energije i investicione troškove. Kompanija STEM proizvodi mašine za peskarenje različitih standardnih tipova i dimenzija, ali je takođe specijalizovana i za proizvodnju mašina koje su prilagođene potrebama najzahtevnijih kupaca.

Globalni ugled kompanije vezan je za proizvodnju turbinskih mašina za peskarenje, koje se koriste u najizazovnijim radnim procesima.

Na primer, STEM isporučuje specijalna postrojenja za automobilsku i vazduhoplovnu industriju, kao i mašine za tehnološki najsloženije peening procese.

Neke od najprestižnijih svetskih kompanija - uključujući ABB, Voith, Siemens, Škoda Auto, Linde, Bobcat i Mahle koriste STEM mašine koje su prilagođene njihovim posebnim zahtevima. Na primer, linije za proizvodnju automobila Škoda imaju više od dvadeset mašina za peskarenje koje je proizveo STEM, a najveći ruski proizvođač vagona ima deset mašina. Lista korisnika i primenjenih postupaka je zaista široka.

Kompanija STEM će nastaviti da ostvaruje postavljene ciljeve u smislu primene najnovijih tehnoloških poboljšanja i dostizanja najvišeg kvaliteta mašina za peskarenje.

Kompanija će nastaviti sa radom na razvoju mašina i automatskih linija na području obrade površina i zaštita metala u svim industrijskim granama kao što su: livnice, kovačnice, automobilska industrija i druga metaloprerađivačka industrija (proizvodnja cevi, valjaonice, proizvodnja opruga, proizvodnja zavarenih konstrukcija, boca za gas itd.)

Kupac je uvek u centru naše pažnje.

Kontakt podaci:
Stem d.o.o.
Vipavska cesta 67
5000 Nova Gorica, Slovenija
Mob. +386-51-229-319
Tel. +386-5-335-21-00
E-mail: info@stem.si
Web: www.stem.si

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Milos Stojkovic
19.03.2022 19:04
Postovani,

Interesuje me cena peskare :acmarilica na kuku , potrebna nam je za peskiranje kocionih celjusti za teretna vozila.

Srdacan pozdrav,
Milos Stojkovic Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti