Ecomondo i Key energy od danas do petka u Riminiju

Komentari: 0

I pored svih izgleda da ove godine ne posetimo Rimini, i već dobro poznatu manifestaciju Ecomondo i Key energy, ipak smo u poslednjem trenutku dobili zeleno svetlo od organizatora, pošto se u Italiji, kao ni u većini zemalja Evropske Unije ne priznaju sve vakcine, koje se daju u Srbiji protiv kovid infekcije.

Kada je razlog poslovni put, dovoljni su i antigenski testovi, inače sledi karantin od najmanje 5 dana.

Letom preko Frankfurta veoma brzo smo sleteli u Bolonju, a onda drumskim putem pravac u Rimini na obalu Jadranskog mora.

Svet zelene ekonomije se vratio, ali ne u online obliku. Ecomondo i Key Energy - dve izložbe italijanske izložbene grupe za cirkularnu ekonomiju i obnovljive izvore energije.

Sajam je danas otvoren i trajaće do petka 29. oktobra.

Sa više od hiljadu brendova i preko 90% popunjenog izlagačkog prostora, ova dva događaja će izložiti najnovije tehnološke inovacije u različitim svetovima zelene ekonomije.

Na dnevnom redu konferencije koje će se održavati najveća pažnja će biti posvećena mogućnosti koje NRRP i Evropski zeleni dogovor nude kompanijama i javnoj administraciji u Italiji.

Nakon prošlogodišnje pauze, zbog potpunog zatvaranja Italije i pandemije koja je i dalje aktuelna, ovaj događaj vraća nadu da smo na putu tradicinoalnih sajmova i poslovnih skupova.

To se vidi i kod izlagača, ali i posetilaca, koje smo imali priliku da sretnemo. Istina, poseta nije na nivou iz 2019. ali i prvi je dan, a i treba uzeti u obzir, da se mnogi još uvek ne odlučuju tako lako na put pored svih novonastalih administracija.

Plan nam je da iskoristimo sve dane ove sajamske manifestacije i u decembarskom izdanju Vam donesemo utiske sa lica mesta.

U nadi da će se pokrenuti i sajmovi u našoj regiji…pozdrav iz Italije.

O Autoru

Nikola Mirković

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti