Drugi Belgrade Wealth forum održaće se krajem septembra u hotelu Falkenstainer

Komentari: 0

Kao deo svetske porodice ekonomskih foruma, 28 i 29. septembra 2017. godine, u hotelu Falkensteiner u Beogradu, održaće se drugi Belgrade Wealth Forum, koji će ponovo okupiti veliki broj advokata, bankara, konsultanata, brokera, biznismena, stručnjaka za nekretnine, imigracije, predstavnike javnih institucija, udruženja, organizacija i medija.

Cilj ovog foruma je povezivanje stručnjaka i klijenata iz celog sveta i informisanje javnosti, medija i stručnjaka iz sledećih oblasti:

- privatnog bankarstva,

- programa rezidencija i drugog državljanstva kroz investicije,

- imigracija,

- upravljanje kapitalom i wealth menadžment,

- međunarodno poresko planiranje,

- nekretnine i proizvodi luksuza,

- osnivanje preduzeća i restrukturizacija offshore poslovanja.

Sponzori BWF su svetske kompanije, lideri iz oblasti Wealth Management-a, specijalizovane za pružanje kompleksnih usluga u segmentu najbogatijih klijenata (HNWI) kao i medijske i druge kompanije iz zemlje i inostranstva. Očekuje se više od stotinu učesnika iz SAD, Kine, Ruske Federacije, Švajcarske, Velike Britanije, Andore, Kipra, Malte i drugih zemalja zapadne Evrope, kao i iz Republike Srbije i regiona.

Ova jedinstvena mogućnost, idealna je za kompanije i stručnjake iz svih ovih oblasti, ne samo da se bolje informišu, već i da se povežu s velikim brojem organizacija iz celog sveta, a posebno sa partnerima iz High Net Worth Individuals kategorije.

Organizatori su najavili i mogućnost B 2 B sastanaka.

Detaljnije informacije na: + 381 64 1610190 ili 381 69 5518 788 ili info@belgradewealthforum.com i marketing@belgradewealthforum.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti