DDOR ECO BG CAR SHOW 07 - Automobile već glancaju

Komentari: 0

Sajam automobila DDOR Eco BG Car Show 07 mogao bi da bude kamen međaš na fantastičnom polju automobilske industrije, već dugo preokupirane zdravstvenim aspektima globalne pandemije, problemima u međunarodnom transportu i komunikacijama, globalnim zastojem i problemima u vezi sa finalizacijom proizvodnje, jer su interesovanje i optimizam i posetilaca i uvoznika za događaj svakim danom su sve veći.

Automobili, motocikli i auto-moto industrija u celini vraćaju se na Beogradski sajam u punom sjaju, od 12. do 15. maja 2022. godine, u terminu nešto kraćem od uobičajenog.

Odrednica ECO u inoviranom nazivu manifestacije govori o nameri organizatora i uvoznika vozila da izložbena postavka akcentuje vozila sa ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobile na električni pogon, hibride, lake hibride, ali i nove modele sa konvencionalnim pogonima za koje se pretpostavlja da su ekološki unapređeni i da zadovoljavaju visoke ekološke standarde.

Uprkos pomenutim problemima sa dobavljanjem najnovijih modela, pogotovo iz asortimana najnovijih električnih, među prvima su se za učešće na sajmu i mesto u hali 1 Beogradskog sajma rezervisali neki od najprodavanijih brendova - Škoda, na čijem će se štandu sigurno naći potpuno nova Fabia, koja upravo stiže na naše tržište, Tojota, Reno Nisan, Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hjundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar i Land Rover. Biće tu i brendovi iz grupacije Stelantis - Fijat, Džip, Pežo, Opel.

Podrazumeva se da neće izostati ni Porše SCG sa svojim Volkswagenom, Audijem, Seatom, Kuprom, Poršeom, a ni Delta auto grupa sa BMW-om, Minijem, Hondom. Biće tu i Mercedes i kineski MG. Na štandu SAT-a naći će se i jedan potpuno ekskluzivni automobil koji nikada ranije nije izložen na Beogradskom sajmu.

Gotovo svaki od izlagača najavljuje premijerna izdanja. I još jedna novost - za ovu priliku, svi uvoznici, odnosno automobilski brendovi koji se predstavljaju u okviru DDOR Eco BG Car Show 07 biće u istom prostoru - u hali 1 Beogradskog sajma.

Sektor prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i ponude rezervnih delova, izuzetno popularan i posećen deo ove sajamske manifestacije, posebnu pažnju posvetiće promociji kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, punjača, solarnih modula i druge odgovarajuće infrastrukture. Ovaj sajamski sektor biće u halama 2, 1A i 3A.

Zajedno sa sajmom automobila, od 12. do 15. maja biće održan i 14. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopešn". Sudeći po interesovanju i entuzijazmu predstavnika brendova iz ovog segmenta, može se očekivati veoma atraktivna sajamska priredba. Izložbi u okviru sajma "Motopešn" biće u celini posvećena hala 4.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti