ClipX – Univerzalno industrijsko merno pojačalo

Komentari: 0

Ukoliko želite da povežete više uređaja u merni lanac i dobijete tačne i pouzdane rezultate merenja u realnom vremenu, pravi izbor za Vašu aplikaciju je uređaj ClipX, univerzalno industrijsko merno pojačalo koje je lako za korišćenje, ima klasu tačnosti 0,01% i integrisano uverenje o etaloniranju.

Koristi se sa davačima sile, momenta, pritiska, kao i sa mernim ćelijama, a može da beleži i rezultate merenja temperature i drugih standardnih signala poput struje i napona.

Bez obzira da li se koristi za mašine u proizvodnji, na stolovima za ispitivanje ili kod praćenja proizvodnog procesa, ClipX sa poboljšanom kontrolom kvaliteta signala postavlja visoke standarde industrijske automatizacije, jer garantuje tačnost merenja čak i u ekstremnim industrijskim uslovima, pa i kod nestabilnog napajanja.

ClipX je idealan za merenja prilikom vaganja posuda, rada kontrolnih i sortirnih vaga.

Možete ga prilagoditi Vašim potrebama merenja, bilo da ga koristite u jednoj ili više-kanalnim aplikacijama.

Zahvaljujući principu “plug and play“ do šest uređaja može na njega biti priključeno istovremeno, sa mogućnošću generisanja proračunskih kanala ili rezultata merenja u realnom vremenu.

Za razliku od konvencionalnih mernih pojačala, ClipX ne zahteva poseban modul da bi započeo proces obrade podataka.

Njegov moderan automatizacijski interfejs lako se prilagođava kompleksnim zahtevima upravljanja.

Naročito je interesantna funkcija interfejsa koja omogućava upravljanje na daljinu, parametrizaciju i dijagnostiku.

Klasa tačnosti: 0,01%

Ulaz prilikom merenja: merne trake koje rade na principu punog ili polu-mosta, piezo-rezistivni davači, potenciometar, PT100, struja, napon

Interfejs: PROFINET; EtherCAT®, PROFIBUS, Ethernet/IP, Modbus-TCP, analogni (V/mA), digitalni I/0, Ethernet (TCP/IP)

IIoT (IOS – industrijski internet stvari): dijagnostikovanje na daljinu, web-integracija, integrisan OPC-UA server

Efikasnost i profitabilnost

Kompaktan dizajn uređaja čini njegovo podešavanje i povezivanje mogućim bez dodatnih alata, u skladu sa Vašim potrebama.

Koristeći ClipX-bus, uređaj prenosi podatke u milisekundama, a matematički i proračunski kanali (pametne funkcije) omogućavaju jednostavnu obradu i analizu podataka, kao i parametrizaciju.

Ulazne i izlazne signale je moguće podešavati, kao i interfejs i ostala podešavanja uređaja pri čemu se koristi Ethernet.

Velika prednost ovog mernog pojačala je što se on može integrisati kako sa drugim uređajima, tako i sa drugim softverskim programima poput LabVIEW-a, Visual Studio, .NET-a, Windows-a i Linux-a.

ClipX će biti dugotrajno rešenje za vašu aplikaciju, jer prati otvorene standarde automatizacije uz odličan odnos cene i kvaliteta. 

Merna tehnika za profesionalce:
TRCpro d.o.o.
Preradovićeva 31,
21131 Petrovaradin, Srbija
tel: +381 (0) 21 6433774
mail: office@trcpro.rs
www.trcpro.net

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti