Časopis Industrija Vas vodi na Amper 2024. u Češku

Komentari: 0

Polako nam se bliži i put Češke, kako bi prisustvovali nama već dobro poznatom sajmu Amper.

Zbog odlične dugogodišnje saradnje ovog sajma, i našeg časopisa, od organizatora smo ponovo dobili mogućnost da našim čitaocima podelimo trideset besplatnih karata.

Neophodno je samo da se jednostavno registrujete

LINK ZA REGISTRACIJU - www.amper.cz/en/voucher, uz ovaj jedinstveni kod: 21068-30

Napomena: U slučaju da Vam nakon registracije karta ne stigne na Vašu mejl adresu, proverite Junk ili Spam poštu nakon registracije.

Naravno, ako bude nekih poteškoća ili pitanja, možete nam se javiti na office@industrija.rs

Trideset godina sajma AMPER

AMPER je međunarodni sajam sa fokusom na elektrotehniku, elektroniku, automatizaciju, komunikacije, osvetljenje i bezbednosne tehnologije i najveći je te vrste u Češkoj i Slovačkoj.

Spada među najznačajnije događaje u svojoj oblasti u srednjoj Evropi.

Po 30. put ove godine održaće se od 19. do 21. marta 2024. u Izložbenom centru Brno, u Češkoj. Posetioci sajma predstavljaju globalnu mešavinu stručnjaka, profesionalaca iz industrije i stručne javnosti.

Organizatori sajma najvljuju jednu od najboljih manifestacija do sada, a garancije temelje na tradicionalno dobrim AMPER sajmovima i na veoma uspešnoj prošlosti. 

Trenutno se predviđa da će AMPER 2024. premašiti sve dosadašnje rekordne brojke uz sve veće interesovanje međunarodnih izlagača i posetilaca.

Sajam takođe poklanja veliku pažnju obezbeđivanju sveobuhvatnog programa aktivnosti. Stručne konferencije, predavanja i radionice kako na čisto tehničke teme i standarde, tako i na teme orijentisane na međunarodnu trgovinsku saradnju i izvoz.

Šira javnost će svakako ceniti predavanja o energetskoj održivosti i samoodrživosti. Tradicionalni projekti su i dalje deo dnevnog reda, uključujući AMPER SMART CITY, AMPER START UP i AMPER e-MOTION koji je najveća izložba elektromobilnosti u Češkoj.

Sve ovo, i još mnogo toga Vas čeka u Brnu, a mi smo tu da ne brinete o ulasku na manifestaciju. Pošto ćemo biti i prisutni na sajmu, slobodno se javite ukoliko vam bude trebala neka preporuka za dobar restoran ili šta treba videti i obići u Brnu i okolini.

Vidimo se na Amper-u!



0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti