cargo-partner proširuje svoje prisustvo u Španiji novom kancelarijom u Madridu

Komentari: 0

Ni godinu dana nakon što je kročio u Španiju sa kancelarijom u Barseloni, cargo-partner otvorio je drugu špansku kancelariju u blizini aerodroma Barahas u Madridu.

cargo-partner timovi u obe kancelarije nude sveobuhvatna rešenja za avionski, pomorski i drumski transport.

Nakon uspostavljanja filijale cargo-partner-a u Barseloni u septembru 2022. godine, logistička kompsnija otvorila je kancelariju u Madridu kao odgovor na rastuću potražnju lokalnih kupaca. Oriol Asturgo, generalni direktor cargo-partnera u Španiji, objasnio je: „Kao glavni grad Španije i veliki ekonomski centar u Evropi, Madrid privlači različite industrije i multinacionalne korporacije. Njegova dobro razvijena infrastruktura i odlična povezanost učinili su ga idealnim izborom za našu ekspanziju u zapadnoj Evropi. Nova kancelarija pruža moderno okruženje za naše zaposlene, pozitivnu atmosferu dobrodošlice za naše klijente i savršenu lokaciju za nas da nastavimo da pružamo personalizovana rešenja našim klijentima i partnerima.”

Ubrzavanje avionskih i pomorskih pošiljaka u Ameriku

Španija je odlično čvorište za avionski i pomorski transport, omogućavajući logističkim provajderima da ubrzaju isporuke iz Evrope u Ameriku.

„Odabrali smo lokaciju u blizini madridskog aerodroma Barahas, koji je drugi u Evropi po kapacitetu i peti po saobraćaju. U kombinaciji sa dobrim odnosima sa Latinskom Amerikom, to je glavna kapija za avionski izvoz iz Madrida u zemlje Latinske Amerike“, rekao je Oriol Asturgo.

Pored toga, Madrid je dobro povezan sa ključnim lukama, kao što su Valensija i Alhesiras, što olakšava kretanje robe između grada i pomorske trgovačke mreže.

cargo-partner pruža redovne usluge pomorskog transporta između Španije i Latinske Amerike, uključujući dvomesečno LCL rešenje između Barselone i Hondurasa, kao i Paname.

Od juna 2023. godine, subvencija cargo-partnera u Španiji je dobila članstvo u IATA, što je još jedna važna prekretnica za prisustvo kompanije u zemlji. Trenutno, tim se sastoji od 23 zaposlena, a cargo-partner planira da raste I u Madridu i Barseloni. Lokalni ogranak ima posebnu ekspertizu u farmaceutskim proizvodima, modi i maloprodaji, kao i automobilskoj industriji.

Snažno prisustvo u Evropi

Austrijska logistička kompanija imala je snažno prisustvo u centralnoj i istočnoj Evropi, ali je nedavno značajno investirala u širenje svog otiska u zapadnoj Evropi.

Kompanija već ima filijale sa dugom tradicijom u Nemačkoj, Beneluksu, Švedskoj i Irskoj, ali je nedavno proširila svoju mrežu na Veliku Britaniju, Italiju i Španiju, osiguravajući da je cargo-partner sada zastupljen na najvažnijim tržištima u regionu.

O cargo-partneru
cargo-partner je globalna logistička kompanija punog opsega koja nudi sveobuhvatan portfolio rešenja za avionski, pomorski, drumski transport i skladištenje.

Sa skoro 40 godina stručnosti u informacionoj tehnologiji i optimizaciji lanca snabdevanja, kompanija dizajnira usluge po meri za širok spektar industrija kako bi stvorila konkurentsku prednost za svoje kupce širom sveta.

Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od 2.06 milijardi EUR u 2022. godini i trenutno zapošljava 4.000 ljudi širom sveta.


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti