C6030 – Izuzetno kompaktan i efikasan industrijski računar

Komentari: 0

Kompanija Beckhoff predstavlja novi C6030, koji pripada grupi ultra kompaktnih računara.

Glavne prednosti novog računara su male dimenzije, fleksibilnost montaže i visoka procesorska snaga koja pokriva potrebe zahtevnih industrijskih primena.

Kućište veličine svega 129 x 132 x 76 mm sakriva četvorojezgreni Intel® Core™ procesor 6. ili 7. generacije sa frekvencijom do 3.6 GHz po jezgru procesora.

Računar C6030 uz efikasni procesor raspolaže i sa 32 GB radne memorije (RAM) i M.2 SSD diskom kapaciteta do 2x 160 GB. Moguća je i konfiguracija SSD diskova u RAID1 načinu.

Pored procesne efikasnosti, industrijski računar C6030 raspolaže i sa različitim priključcima:

- 2 DisplayPorta za spajanje ekrana
- 4 USB 3.0
- 4 priključka za gigabitni Ethernet, koji podržavaju i EtherCAT

U saglasnosti sa smernicama kompanije Beckhoff, računar je proizveden u Nemačkoj, a robusno kućište napravljeno je od aluminijuma i cinka. Ugrađen i temperaturno regulisan ventilator omogućava optimalan rad u industrijskim uslovima.

Računar C6030 pogodan je za mnoge aplikacije u industriji, posebno za zahtevne aplikacije kao kod složenih kontrola brojnih servo osa, prikaz kompleksnih vizualizacija, obradu velikih količina podataka za aplikacije sa veoma kratkim periodima kontrolnog ciklusa. 

Više informacija o računaru C6030 možete naći na www.beckhoff.si ili kod kompanije Beckhoff Avtomatizacija d.o.o. iz Slovenije.

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode, Slovenija
Tel.: +386 1 361 30 80
www.beckhoff .si
info@beckhoff.si

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti