AUTOMATSKI SISTEMI PAKOVANJA TIPA WRAP AROUND

Komentari: 0

Proizvodne linije visokih kapaciteta postavljaju neophodnost ali i izazov kompletne automatizacije do magacinskog skladištenja, jer svaki prekid automatskog rada stvara brojne probleme i poteškoće za upravljanje procesima.

Visoki kapaciteti postavljaju i neophodnost dobrog sagledavanja automatizacije uz obavezu kalkulisanja svake moguće uštede.

Tržišna utakmica ne ostavlja mnogo prostora ni za najmanje greške.

U tom smislu automatski sistemi kartoniranja tipa wrap around omogućavaju brojne uštede i pomažu u rešavanju transportnog pakovanja na adekvatan način.

StanTech je proizvođač automatskih sistema wrap around tipa, naziv sistema je VIPER.

Ove mašine su dizajnirane, istestirane i imaju karakteristike dobre odluke gde god je moguća njihova primena.

Kutije koje se koriste su predformirane ravne kartonske ploče, lepljenje se obavlja toplim lepkom.

Kapacitet koji mogu da obezbede VIPER mašine je do 300 proizvoda u minuti i do 20 kutija u minuti !

VIPER sistemi donose u proizvodne pogone brojne prednosti: jednostavan dizajn, pouzdanost, lako ručno ili automatsko podešavanje pri promeni formata, minimalni zahtev u smislu prostora u hali, ali i brzinu i uniformnost pakovanja.

Ako se u prednosti dodaju i osobine kutije tipa wrap around, odnosno ravne predformirane kartonske ploče i lepljenje toplim lepkom – benefiti se mogu i finansijski obračunati i doći do zaključka da je i period povrata investicije u dobroj zoni.

Pored ušteda u ceni transporta, skladištenja i samih kutija, prednost od značaja je i u sigurnosti proizvoda – kutija se ne može otvoriti, uzeti proizvod i zatvoriti (kao kod samolepljive trake, zatim marketinške prednosti gde kutija ima kompletnu površinu slobodnu za komunikaciju sa kupcima, ali se lako, perforacijom, pretvara u displej kutiju.

Perforacija takođe pomaže i u pozicioniranju proizvoda na polici te mogu biti i vertikalno i horizontalno orijentisani!

Preporuka klijenata, ali i inženjerskog tima StanTech kompanije je da se razmotri i analizira rešenje koje donosi novosti i benefite, VIPER u svakom slučaju gde je to moguće.

StanTech doo
Prhovačka 161, Šimanovci 22310,
Srbija
office@stantech.rs
www.stantech.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti