AMPER 2019 - 27 godina tradicije!

Komentari: 0

AMPER je međunarodni sajam fokusiran na elektrotehniku, elektroniku, energetiku, automatizaciju, komunikaciju, osvetljenje i sigurnosne tehnologije i najveći u ovoj oblasti u Češkoj i Slovačkoj. Spada među najvažnije događaje u ove tematike u Centralnoj Evropi.

27. izdanje sajma AMPER održaće se od 19. do 22. marta 2019. godine u izložbenom centru Brno u Češkoj.

Posetioci sajma predstavljaju globalnu mešavinu stručnjaka, industrijskih profesionalaca i profesionalnu javnost.

Organizatori sajma nastavljaju da se unapređuju na veoma uspešnoj prošlosti. Prošle godine je na manifestaciji učestvovalo 590 izlagača iz 29 zemlje, a sajam je privukao 43 000 posetilaca. Trenutna očekivanja su da će AMPER 2019 premašiti ove brojeve uz sve veće interesovanje međunarodnih izlagača i posetilaca.

Sajam takođe posvećuje veliku pažnju osiguravanju sveobuhvatnog programa aktivnosti.

Teme u fokusu na AMPER 2019 uključuju IoT i Industriju 4.0. Stručne konferencije, predavanja i radionice o čisto tehničkim temama i standardima, kao i teme orijentisane ka međunarodnoj trgovinskoj saradnji i izvozu.

Opšta javnost sigurno će ceniti predavanja o održivosti energije i samoodrživosti. Tradicionalni projekti su ponovo deo dnevnog reda, uključujući AMPER SMART CITI, AMPER START UP i AMPER MOTION koji je najveća izložba elektromobilnosti u Češkoj.

ZLATNI AMPER takmičenje za prestižnu nagradu najuglednijeg izlagača na sajmu će ponovo prepoznati kompanije sa sposobnošću da dizajniraju i proizvode novi, svetski konkurentni proizvod, koristeći inovativne istraživačke i razvojne aktivnosti.

Uradite ranu rezervaciju i iskoristite posebne pogodnosti za izložbeni prostor.

Posetite zvaničnu web stranicu www.amper.cz/en.html gde možete naći obrazac za prijavu, detaljne informacije o sajmu i kontakte sa članovima tima AMPER 2019 koji će vam biti drago pomoći.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti