64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća - od 24. do 27. maja 2022. godine

Komentari: 0
Fotografija od: sajam tehnike

I u vremenu digitalizacije i masovnih komunikacija industriji i privredi potrebni su sajmovi i neposredeni međuljudski kontakti.

Zato će i 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. maja 2022. godine, nastojаti da učesnicima i poslovnim partnerima obezbedi najbolje uslove da na jednom mestu predstave aktuelne tehničko-tehnološke inovacije i rešenja, industrijske potencijale, da razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja, da budu deo partnerstva između nauke i privrede i interakcije između industrije 4.0, veštačke inteligencije, mobilnosti radne snage, energetskih rešenja...

Promocija proizvođača, konstruktora, inovatora, start up i job shop preduzeća, trgovaca, distributera, udruženja i zastupnika vodećih svetskih kompanija u industriji, i to u jedinstvenom poslovnom ambijentu velike pametne fabrike, cilj je i ideja vodilja ove eminentne regionalne sajamske manifestacije.

Najviše izlagača očekuje se iz oblasti "Integre", CNC mašina, obradnih centara, alata i sistema alata, potom iz oblasti industrijske elektronike i mernih uređaja, te termotehnike i elektroenergetike.

Za očekivati je i "tenziju" u oblasti materijala i komponenti za industriju, tehnologija i opreme za pripremu i prečišćavanje vode i sistema i komponenti za pakovanje i ambalažu.

A sve to u kontekstu zahteva za inovativnošću proizvoda i tehničko-tehnološkim novostima u svim oblastima - od 3D i laserskih tehnologija, električnih letelica i robotike, do obrade plastike, automatizacije proizvodnih procesa, mernih instrumenata, alata.

Sve su to razlozi da oni koji na vreme rezervišu izlagački prostor i prateći program (www.sajamtehnike.rs) na 64. Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, ostvare i mogućnost za o(p)stanak na dinamičnoj naučnoj i tehničko-tehnološkoj sceni.

Transformacija industrije nikada ne prestaje. Industrija za svega nekoliko meseci implementira rešenja za koja su nekada bile potrebne godine.

Zato je majski, 64. Sajam tehnike pravo vreme za nove susrete.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti