ZAPOČNI PROIZVODNJU BRŽE

Komentari: 0

EVROPSKI TIM INTEGRATORA za Universal Robots i Robotiq NA KONFERENCIJI ORGANIZOVANOJ U KVEBEKU, KANADA, POD POKROVITELJSTVOM ROBOTIQ-a

Članovi ELTRAS in tima, imali su priliku da se sa kolegama iz evropskih i američkih kompanjia zajednički angažuju na rešavanju izazova POKRETANJA AUTOMATSKE LINIJE PAKOVANJA u roku od 24 časa.

Zadatak je bio uspešno rešen integrisanjem šest različitih Universal Robota, sa ugrađenim Robotiq kit paketom.

Za sve nas bila je to prilika da realizujemo zamišljen koncept i pustimo automatsku liniju u rad. Stanice za sklapanje proizvoda, testiranje 100% ispravnosti, pakovanja, i na kraju paletiranja konačnog proizvoda, postavljene su i puštene u rad za manje od 24 časa.

Naprednim rešenjima, koja omogućavaju UR koboti u kombinaciji sa Robotiq alatima, demonstrirana je lakoća uspostavljanja proizvodne linije za kratko vreme.

4.0 industrijska revolucija, o tome sve češće slušamo, a da li nešto preduzimamo?

Koliko KOBOTA imate u vašoj proizvodnji ? Da li imate tim koji razmišlja o mogućnostima integracije robota u proizvodnom procesu? Da li znate da postoje različite mogućnosti za rad industrijskog robota , a da samo kolaborativni robot – Kobot, pruža mogućnost rada čoveka i robota istovremeno?

Moglo bi se postaviti i veći broj pitanja, gledajući na rešenja koja treba da daju odgovor na novu industrijsku revoluciju, koja je u savremenim proizvodnjama uveliko u toku. UR Koboti, pružaju Vam mogućnost da sigurno dođete do odgovora i idete u korak sa vremenom, zadržavajući visoke standarde, podižući produktivnost.

Eltras in poziva sve zainteresovane integratore, menadžere, procesne inženjere, tehnologe… da nas kontaktiraju i zakažu dolazak našeg stručnog tima na prezentaciju.

Biće to prava prilika da se upoznate sa mogućnostima kolaborativnih Universal Robota i da odmah nakon prezentacije uradite svoju prvu programsku aplikaciju i puštanje u rad UR 3 robota sa Robotiq kit paketom.

Na taj način upoznaćete se sa naprednim tenološkim rešenjima o kojima smo pisali u prethodnim brojevima časopisa Inudustrija i doživeti svu jednostavnost programiranja i integracije Universal Robota.

Zajednički cilj nam je da uočimo mesta u proizvodnom procesu na kojima bi se po sistemu PLUG & PLAY instalirali Universal Roboti.

ELTRAS in d.o.o.
Cara Dušana 112
11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 77 03 224
Fax: +381 11 77 02 224
Mob: + 381 63 77 93 290
E-mail office@eltrasin.com
www.eltrasin.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti