Zajedno kroz krizu – anketa za privrednike

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Privredna komora Srbije u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj, pokrenula je anketu za privredu „Zajedno kroz krizu“ posvećenu ekonomskim aspektima krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa COVID 19 i uticaju koji trenutna situacija u Srbiji ima na poslovanje.

Privredna komora Srbije i USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj pozivaju preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika stanja i detektuju svi izazovi sa kojima je privreda suočena zbog pandemije COVID 19. Anketu možete preuzeti OVDE.

Učešćem u anketi privrednici će pružiti važan doprinos našim nastojanjima da identifikujemo postojeće stanje i što kvalitetnije formulišemo predlog aktivnosti i mera koje svi učesnici na tržištu, počev od države, udruženja, poslovnih asocijacija do nevladinih organizacija i preduzetnika, treba da preduzmu, kako bi se efekti zdravstvene krize što manje odrazili na privredu.

Želimo i da se pripremimo i za „dan po okončanju krize“, da što pre povratimo vitalnost poslovnih subjekata, poruka je PKS i USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti