Worcon - jedinstvena platforma za povezivanje proizvođača i kooperanata na istom mestu

Komentari: 0

Worcon je zanimljiva platforma koja na jednom mestu spaja proizvođače i kupce, čime im olakšava saradnju.

Svaka kompanija ili proizvođač u autoindustriji, brodogradnji, izradi mašina, pogona ili bilo čega sličnog, može potpuno BESPLATNO objaviti tender ili direktno kontaktirati nas, kako bismo za njih u kratkom roku dostavili ponude od proverenih kooperanata.

Internet i komunikacione tehnologije omogućavaju proizvođačima da komuniciraju i posluju sa klijentima koji se nalaze na drugoj strani sveta, na isti način kao što to rade sa klijentima koji se nalaze u istoj ulici. Ipak, najviše se vremena i resursa još uvek troši na pronalaženje novih klijenata, poslova ili novih ugovora.

Upravo je taj problem odlučila rešiti kompanija Work Connect iz Varaždina, osnovavši svoj startup projekt Worcon.

Ideja za izradu Worcon platforme nastala je zbog nedostatka ponude poslova u metalnoj industriji putem web-a.

Cilj nam je rasteretiti poduzeća od trošenja dodatnih resursa u svrhu pretrage poslova i omogućiti im da se bezbrižno bave svojim primarnim delatnostima, tj. industrijskom proizvodnjom, pojašnjava Tin Keškić, idejni tvorac projekta i vlasnik kompanije.


Radi se o jedinstvenoj platformi na našim prostorima, osmišljenoj kako bi se industrijski proizvođači koji se bave mašinskom obradom, spojili sa domaćim i inostranim tržištem - ponajviše sa zemljama iz regiona.

Putem platforme pruža im se mogućnost povećanja poslovanja te lakših međusobnih kontakata na području industrije metala, drveta, gume i plastike, tekstila, a i šire.

Bitno je napomenuti da sve kompanije koje TRAŽE KOOPERANTE za izradu bilo kakvih proizvoda, mogu nas slobodno kontaktirati te mi za njih BESPLATNO dostavljamo ponude potencijalnih proverenih i kvalitetnih proizvođača.

Spajaju ponudu i potražnju

Kako pojašnjava Keškić, sistem podseća na berzu na kojoj klijenti objavljuju svoje oglase/tendere i traže kompanije koje bi njihove zahteve mogle ispuniti.

I kupci i proizvođači automatski dobijaju obaveštenja o pristiglim ponudama, objavljenim tenderima i sličnom, a na kraju sami biraju najbolju ponudu te dogovaraju dalji razvoj projekta. Worcon je "spajalica" koja povezuje te dve strane na jednom mestu.

Naši korisnici, osim kompanija koje se bave mašinskom obradom metala, plastike, drveta, tekstila i gume, svakako su automobilska i aero industrija, prehrambena, farmaceutska te brodogradnja i građevinski sektor. Koristi za kompanije su višestruke.

Povećanje proizvodnje, izvoza kao i konkurentnost - neke su od najvažnijih benefita naše aplikacije. Mnogi mali i srednji preduzetnici naveli su kao jedan od ključnih problema – sezonsku proizvodnju, odnosno nepotpunu iskorišćenost kapaciteta samog preduzeća.

Worcon platforma nije namenjena samo velikim kompanijama već i malim i srednjim preduzetnicima, ali i običnim građanima.

Svako od nas se susreo sa izazovom da mu je u pokućstvu zatrebao metalni deo određenih dimenzija koji u prodavnicama nije uspeo pronaći.

S ovim podstičemo i građane da objavljuju tendere pomoću kojih će moći doći do željenog proizvoda po najjeftinijim cenama, a za njih je to potpuno besplatno, objašnjava Keškić.

Baza industrijskih kompanija na jednom mestu

Registracija na Worcon platformi je besplatna. Dovoljno je napraviti profil kompanije, uneti sve podatke i sistem će izraditi Internet stranicu optimizovanu za savremene Internet pretrage.

Uz Worcon profil pomerate vlastiti marketing na lokalnom i globalnom tržištu, i postajete sastavni deo jedne od uskoro najveće baze industrijskih proizvođača širom svijeta.

Pozivamo sve kompanije koje priozvode delove u mašinskoj obradi raznih vrsta materijala i one koje traže kooperante, da se registriraju te tako omoguće bolje obostrano poslovanje.


Jedinstvena platforma na tržištu

Konstantno radimo na daljem razvoju platforme i prilagođavamo se potrebama klijenata odnosno kompanija. Trenutno radimo na promociji platforme i tvrtke na specijaliziranim sajmovima širom Evrope.

Worcon može funkcionisati globalno i pojedinačno za svaku državu sveta, zavisno od potreba korisnika. U početku se želimo dokazati na domaćem hrvatskom tržištu, s obzirom da postoji određen broj industrijskih preduzeća.

Cilj nam je do kraja kalendarske godine ostvarimo pozitivne rezultate na tržištu regije i Srbije te pridobiti što je više moguće preduzeća. Konačni cilj nam je širenje na globalno tržište zbog većeg broja ponuda poslova kao i onih koji mogu preuzeti posao.

Time će tržište postati konkurentnije, cene izrade proizvoda povoljnije, a kvalitet samih proizvoda će biti na višem nivou, otkriva na kraju Keškić.


 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti