VRHUNSKA TEHNOLOGIJA U SRBIJI

Komentari: 0

Preduzeće TRUMPF GMBH je visokotehnološka kompanija i nudi rešenja za industrijske mašine. Sa sedištem u Dicigenu u blizini Štutgarta, Nemačka, već decenijama podržava i podstiče digitalnu povezanost mašina za preradu lima i industrijskih lasera.

TRUMPF

Ova porodična kompanija danas broji oko 18.000 zaposlenih i godi¬nama unazad pozicionirala se u prvih 100 najuspešnijih kompanija Nemačke.

Po istraživanjima, u vrhu je najpoželjnijih kompanija za zaposlenje. Fokus TRUMPF-a je uvek bio na dugoročnim izborima i konstantnom ulaganju u pronalaženje novih i proverenih načina za poboljšanje svoje delatnosti, zbog čega je postao garancija za inovativni i kontinuiran napredak.

Osnovu TRUMPF- ove delatnosti čine alatne mašine za obradu limova i cevi.

Mašine koje TRUMPF nudi u svom asortimanu mogu se koristiti za savijanje, probijanje, kombinovano probijanje i larsersko sečenje, lasersko sečenje cevi, lasersko sečenje lima , kao i lasersko zavarivanje.

Različita automatska rešenja i široka ponuda softvera dodatno obogaćuju celokupnu ponudu.

U segmentu laserske tehnologije, TRUMPF nudi mašine sa laser¬skim izvorima CO2 visokih performansi, fajber optičke izvore lase¬ra, kao i sisteme laserskog obeležavanja površina.

Ponuda takođe obuhvata laserske sisteme za sečenje, zavarivanje i površinski tretman lima kao i laserske sisteme velike snage sa ultraljubiča¬stim spektrom svetla za industriju.

TRUMPF se trenutno nalazi na savršenoj poziciji za dalje usavršavanje metalnog 3D štampanja zahvaljujući svojoj ekspertizi u mašinskom inženjerstvu poznavanju lasera i digitalizacije.

U ovom domenu, asortiman proizvoda obuhvata DC pobude plazme, generatore visokih i srednjih frekvencija za induktivno grejanje mašina, površinsko prevlačenje i obradu površina putem plazma tehnologije i laserskom eksitacijom.

TRUMPF grupa ima preko 70 predstavništava na vodećem svetskom tržištu uključujući Nemačku, Francusku, Veliku Britaniju, Italiju, Austriju, Švajcarsku, Poljsku, Češku republiku, Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Kinu, Japan...

U ovu listu se svrstalo i preduzeće S.V. Line d.o.o. iz Srbije, kao ekskluzivni zastupnik TRUMPF Werkzeugmaschinen GmbH.

S.V. Line d.o.o. uspešno posluje preko 32 godine u proizvodnji mehanike za elektroniku.

Od 1992. godine bavi se izradom kućišta i druge mehanike za aparate za igre na sreću, elektroniku i mrežnu opremu.

Osim prepoznatljivih proizvoda, S.V. Line nudi usluge prerade metala prema potrebama i crtežima klijenata.

Korišćenje savremenih metoda i mašina za usluge probijanja, savijanja, glodanja, zavarivanja i plastificiranja korišćenjem savremenih metoda i mašina su razlog za višedecenijsko poverenje domaćih i stranih stručnjaka na teritoriji Balkana i Evrope.

Od 2004. godine, S.V. Line je zvanični i licencirani zastupnik TRUMPF mašina i alata.

Saradnja sa firmom kao što je TRUMPF, koja je vodeći stručnjak u svojoj oblasti, dodatno je obogatila tehnološke inovacije na našem tržištu.

S.V. Line kao zastupnik TRUMPF-a, pored nabavke potrošnih i rezervnih delova, nudi obuku operatera za rad na mašinama i na CAD –CAM softverima.

Podrška pri primeni mašina i servisiranje istih, takođe spadaju u delatnost ove domaće firme.

Teritorije koja pokriva servisna služba kompanije S.V. Line d.o.o. su Srbija, Bosna i Hercegovina, i Severna Makedonija.

Često, njihovi serviseri pružaju usluge korisnicima Trumpf mašina i po celoj planeti.

Sve vodeće kompanije u Srbiji, koje se bave preradom lima, poseduju Trumpf mašine koje karakterišu dugogodišnji kvalitet i konstantna preciznost u izradi krajnjih proizvoda.

Preduzeće S.V. Line d.o.o. trenutno održava preko 270 mašina i taj broj se uvećava iz godine u godinu.

S.V. Line d.o.o.
Batajnički put 23
11080 Zemun, Srbija
tel. +381 11 3073527
e-mail: office@svline.rs
web: www.svline.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti