Volvo program podrške razvoju Zapadnog Balkana

Komentari: 0

Imajući u vidu ubrzani razvoj regiona, prvenstveno u oblasti infrastrukturnih projekata (Koridor X, Koridor XI i Turski tok u Srbiji, Autoput Bar-Boljare u Crnoj Gori, Južni krak koridora X u Severnoj Makedoniji) Volvo, zajedno sa svojim autorizovanim dilerom za teritorije Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije, preduzećem Evocon, rešio je da pokrene akciju “Volvo program podrške razvoju Zapadnog Balkana”.

Cilj akcije je da odobravanjem povoljnih uslova finansiranja, preko Volvo Financial Services (VFS) omogući nabavku nove Volvo mehanizacije, kako za izvođače i tako i za njihove kooperante.

Ono što je dostupno korisnicima ovog programa je građevinska oprema vrhunskog kvaliteta:

• Bageri guseničari i točkaši (težina od 2 do 95t)

• utovarivači (kapaciteta kašike od 0,5 do 7 m³)

• damperi (nosivosti od 25 do 60t)

• Oprema za asfaltiranje (finišeri, valjci)

• Cevo polagači i druga oprema

Kupci Volvo mehanizacije iz Programa podrške razvoju Zapadnog Balkana dobijaju pouzdanu, bezbednu, sigurnu opremu, sa najmanjom potrošnjom goriva na tržištu, sposobnu da obezbedi ekonomičan, brzi pouzdan tok i završetak radova.

Uz pomoć Care Track sistema (24h monitoring) mi pratimo Vaše mašine, radimo na preventivnom održavanju i informišemo Vas o optimalnom korišćenju. Samim tim garantujemo maksimalnu raspoloživost opreme.

Ovu inicijativu Volvo je rešio da podrži:

• finansiranjem od 12 do 60 meseci

• Posebnim uslovima servisiranja (fiksne cene servisnih usluga u periodu otplate mašine, organizacija servisne službe i magacina rezervnih delova na samom gradilištu)

• Fabričkim garancijama na opremu za vreme trajanja projekata

• Mogućnošću otkupa opreme po završetku posla

Jedna od posledica ove akcije biće i otvaranje novih radnih mesta za mlade stručne kadrove, koje obučavamo i razvijamo u želji i nameri da ih zadržimo u njihovim matičnim sredinama.

Naši kupci mogu da očekuju da će nabavkom Volvo građevinskih mašina napraviti veliki iskorak kada je u pitanju efikasnost, ušteda vremena i smanjenja operativnih troškova.

Mašine sa visokim nivoom opremljenosti omogućavaju kupcima da manipulaciju dogovorenim količinama materijala koji treba da se iskopa, utovari ili preveze, obave za mnogo kraće vreme i samim tim uštede na vremenu izvođenja radova i smanje svoje troškove.

Gradimo budućnost!
Evocon d.o.o. / Volvo Construction Equipment
Za sve detalje u vezi programa, budi te slobodni da nas kontaktirate.

EVOCON d.o.o.
Zastupnik za VOLVO GRAĐEVINSKE MAŠINE
Banatska 28v; 11080 Beograd (Zemun); Srbija
Tel.: +381 (0) 11 375 08 08
Fax: +381 (0) 11 375 08 08
e-mail: office@evocon.rs





0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti