VLADEX – Sinonim za kvalitet i pouzdanost

Komentari: 0

VLADEX d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1994. godine. Nalazi se u srcu Srbije, u Velikoj Drenovi, na levoj obali Zapadne Morave i regionalnom putu Trstenik – Kruševac, a ima i predstavništvo na Novom Beogradu.

VLADEX d.o.o. se već dugi niz godina veoma uspešno bavi uljnom hidraulikom i pneumatikom, kao i građevinskom mehanizacijom. Poseduju sve kadrovske, tehničke i tehnološke kapacitete - pa sa uspehom mogu odgovoriti svim vašim zahtevima.

Raspolažu mašinsko-servisnom radionicom od 720 m2, kao i magacinskim prostorom od 240 m2. Reprezentativni poslovni prostor ove uspešne kompanije od 300 m2 nalazi se u Velikoj Drenovi, a raspolažu i prostorom sa servisnom radionicom u Beogradu.

Vladex d.o.o. poseduje veliki broj mašina alatki, alata i pribora potrebnih za otklanjanje problema, kako u sopstvenoj servisnoj radionici tako i na terenu – a sve u skladu sa potrebama naših klijenata.

Mogu se pohvaliti veoma stručnim i sposobnim radnim timom, te upošljavaju 20 servisera koji imaju dugogodišnje iskustvo i znanje da se izbore sa svim problemima i zahtevima posla koji obavljaju.

VLADEX d.o.o. posluje u skladu sa međunarodnim ISO standardima i to ISO9001/2008, ISO14001/2005 i OHSAS 18001/2008.

Zastupnik je renomiranih brendova HIDROMEK, FAUN i DANFOSS.

HIDROMEK je vodeći Turski proizvođač građevinskih mašina. Još od 1978. godine kompanija neprestano investira u najsavremenije tehnologije proizvodnje, uključujući kompjuterski kontrolisano sečenje, robote za zavarivanje i ergonomičan rad mašina sa performansama na svetskom nivou.

Godišnja proizvodnja HIDROMEK kompanije je 10 000 rovokopača, utovarivača, bagera i grejdera koji se proizvode u 4 fabrike u Ankari i jednoj fabrici u egejskoj industrijskoj zoni.

Sve aktivnosti ove kompanije su sprovedene u 12 gradova, uključujući Tursku kao i regionalne uprave izvan Turske, u Barseloni (Španija), Krasnodaru (Rusija) i Sagamihara (Japan).

Kompanija je omogućila svojim klijentima zadovoljstvo рri kupovini mašina primenjujući principe visokih performansi, udobnosti, izdržljivosti i manjim troškovima održavanja. Kompanija HIDROMEK је pobedila na dva takmičenja, "Ехсеllепсе in Design Award" i "Good Design" i postala jedina koja je dobila dve nagrade u istom sektoru.

Kontakti:

VLADEX d.o.o.
Kruševački put bb
37245 Velika Drenova b.b.
Telefon: +381 (0)37 725 295
Faks: +381 (0)37 725 295
E-mail: info@vladex.rs
Web: www.vladex.rs

Predstavništvo u Beogradu:
Milutina Milankovića 1 Đ
11070 Novi Beograd, Srbija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti