U svetlu reflektora – visoke tehnologije

Komentari: 0

Do 11. januara 2018. godine bugarske i strane kompanije koje su najavile učešće na međunarodnoj izložbi MachTech&InnoTech, moći će da iskoriste preferencijalne cene učešća.

Jedini specijalizovani forum mašina i tehnologija za obradu metala u Bugarskoj održaće se od 26. do 29. marta 2018. godine u Inter Ekspo Centru u Sofiji.

Za vreme izložbe kompanije u toj grani upoznaju se sa novitetima u obradi metala, laserskim tehnologijama, mašinskim projektovanjem, industrijskom automatizacijom, elektronikom i projektovanjem. I ne samo to, jer forum slovi kao platforma koja razotkriva nepregledne mogućnosti mašina i visokih tehnologija. Sve brži razvoj softvera, neograničene mogućnosti 3D štampe i industrijski roboti koji crtaju budućnost, biće „u svetlu reflektora“ na izložbi MachTech&InnoTech 2018.

85% površina je zauzeto

Svega mesec dana posle početka kampanje za održavanje međunarodnog foruma 85% izložbenog prostora je već zauzeto. Poslednje izdanje MachTech&InnoTech okupilo je preko 120 vodećih kompanija koje predstavljaju više od 250 svetskih brandova. Najviše izlagača bilo je iz sektora obrade metala i instrumentalne opreme (65%), slede oni iz industrijske automatizacije i industrijskog softvera (20%) i kompanije iz smera kontrole kvaliteta i testiranja (10%).

Pored povećanja broja bugarskih i stranih izlagača, izložba registruje sve veći interes iz inostranstva - privlačeći posetioce iz Srbije, Rumunije, Češke, Poljske, Makedonije, Turske i Nemačke.

„Sofia Industrial 3D printing forum“

U okvirima izdanja u 2018. godini, prvi put će se održati „Sofia Industrial 3D printing forum“. Partneri događaja su jedne od najboljih kompanija u sferi industrijske štampe. Predstaviće se neki od najuspešnijih primera primene 3D štampe za ciljeve industrije.

U duhu pozitivnih trendova koji beleže svako sledeće izdanje, MachTech&InnoTech izložba će dočekati 2018. godinu novim sajtom gde će se već početkom Nove godine moći pronaći korisna i detaljna informacija o učesnicima.

Bilateralni poslovni sastanci

Među osnovnim ciljevima koje sebi postavlja MachTech&InnoTech je stvaranje povoljnog okruženja u kojem se kompanije sastaju i unapređuju poslovanje. I ove godine svi koji žele moći će da se uključe u prethodno organizovane bilateralne poslovne sastanke u sklopu međunarodnog poslovnog foruma.

Njihovi su organizatori Enterprise Europe Network pri Bugarskoj privrednoj komori i Inter Ekspo Centar u Sofiji.

Oni koji žele da se registruju, da podnesu prijavu i da potvrde prihvaćeni sastanak mogu to učiniti na sajtu imm-industry-4-2018.b2match.io .

Prijavni rok će biti otvoren krajem januara 2018. godine, a krajnji rok je 20. mart. Sve veći broj stranih izlagača garantuje pozitivne rezultate za kompanije koje se odluče za bilateralne sastanke. 

Vesti i pojedinosti možete da nađete i na: http://machtech.bg/index.php/en/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti