U Beču se pod motom „Individual Living“ uskoro održava vodeći sajam za stanovanje i dizajn

Komentari: 0
Fotografija od: Copyright: www.christian-husar.com

Od 10. do 18. marta 2018. godine u Beču se pod motom „Individual Living“ održava vodeći sajam za stanovanje i dizajn u Austriji. Oko 750 austrijskih i internacionalnih izlagača predstaviće svoje proizvodne ideje, inovacije i najnovije trendovena 55.000 kvadratnih metara površine.

Ono što posetioci mogu da očekuju je direktan kontakt sa proizvođačima, veleprodajom, maloprodajom, dizajnerima, stolarima, predstavnicima kreativne industrije, proizvođačima baštenskog nameštaja kao i umetnicima.

Kuvanje, konzumiranje hrane i stanovanjebiće predstavljeni kaosegmenti koji se prepliću i kojisu u harmoniji. Kuhinja ćebiti prezentovana kao centralno mesto oko kojeg se okuplja i gde se komunicira a povezana sa dnevnim boravkom dobiće još više na značaju. Moderan dizajn u kombinaciji sa vrhunskom funkcionalnošću i stabilnim materijalommoći će na licu mesta da se pogledaju, isprobaju i uporede.

Od inovativnih stvari tu je na primer tapacirani nameštaj opremljen infracrvenom dubinskom toplotom, što ne može da se uporedi sa sedištem u automobilukoje se zagreva. Sam nameštaj nije topao, već samo mišići reaguju, zagreju se i opuštaju, bez elektro-smoga. Preko induktivnih stanica za napajanje na naslonima za ruke mogu se napuniti tableti i slični uređaji.

Ono što je posebno u trendu, je stil nameštaja „kao na odmoru“. To su ideje donete sa putovanja, južnjačkog i mediteranskog duha.

„Smart Living“ je segment koji se ogleda kroz mogućnost da se kroz masivno korišćenje mikroelektronike svi uređaji inteligentno povežu i time život učini udobnijim -više komforauz manju potrošnju energije.

 

Izvor:

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti